Το μυστικό για να αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά και επιδερμίδα,,,,, - OlaDeka

Το μυστικό για να αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά και επιδερμίδα,,,,,

Το μυστικό για να αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά και επιδερμίδα που αντανακλά υγεία δεν βρίσκεται (μόνο) στο νεσεσέρ σου, αλλά (και) στο
ψυγείο σου. Ανακάλυψέ τις τροφές που πρέπει να συμπεριλάβεις στο διατροφολόγιό σου και υποδέξου τον νέο fresh εαυτό σου!

Άγριος σολομός αντί για αντηλιακή
Ο άγριος σολομός, όχι όμως εκείνος που προέρχεται από ιχθυοτροφεία, αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία με τη σειρά τους διατηρούν την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και καθαρή. Επίσης, ο σολομός περιέχει και σελήνιο που προστατεύει την επιδερμίδα από την έκθεση στον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία και, τέλος, βιταμίνη D που βοηθά στη διατήρηση της υγείας ων οστών και των δοντιών μας.

Σπανάκι αντί για κρέμα λάμψης
Ήξερες ότι το σπανάκι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά αλλά και σε θρεπτικά συστατικά που μας κάνουν να δείχνουμε πιο υγιείς και άρα όμορφες; Πιο συγκεκριμένα, είναι πλούσια πηγή λουτεϊνης, η οποία είναι “υπαίτια” για την καλή υγεία και τη λάμψη των ματιών μας, αλλά και καλίου, ασβεστίου, σιδήρου, μαγνησίου, ωμέγα-3 λιπατών οξέων και, τέλος, βιταμινών B,C,Ε.

Στρείδια αντί για αντί για κρέμα κυτταρικής ανανέωσης
Μπορεί τα στρείδια και γενικότερα τα οστρακοειδή να είναι πρωτίστως γνωστά για την αφροδισιακή τους δράση, παράλληλα όμως είναι πλούσια και σε ψευδάργυρο, ιχνοστοιχείο το οποίο ενισχύει τον μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων. Τέλος, τα στρείδια βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των νυχιών, των μαλλιών και των ματιών μας. Αλήθεια, μετά από όλα αυτά ποια από εμάς έχει ανάγκη τα αφροδισιακά για να νιώσει ποθητή και όμορφη;

Ντομάτες αντί για anti-oxidant serum
Πέρα από το γεγονός ότι είναι δροσιστικές, οι ντομάτες διαθέτουν το αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό συστατικό λυκοπένιο. Αυτό όμως που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι η συγκεκριμένη ουσία απορροφάται από τον οργανισμό μας ευκολότερα όταν είναι μαγειρεμένη ή έχει υποστεί επεξεργασία. Η κέτσαπ, ο πελτές ντομάτας ή μια μακαρονάδα με φρέσκια σάλτσα είναι ό,τι πρέπει για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τις εξωτερικές επιθέσεις ή να επιβραδύνεις την εμφάνιση ρυτίδων.

Καρύδια αντί για κρέμα πολλαπλής δράσης
Δεν χρειάζεται να καταναλώνεις υπερβολικές ποσότητες για να επωφεληθείς της ευεργετικής τους δράσης. Αρκεί να ρίξεις ελάχιστα καρύδια στη σαλάτα σου ή να τα δοκιμάσεις ως επιδόρπιο με μέλι και φρούτα. Το αποτέλεσμα; Πιο απαλή επιδερμίδα, υγιή μαλλιά, φωτεινότερα μάτια, δυνατά οστά και όλα αυτά χάρη στα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και τη βιταμίνη Ε που εμπεριέχεται στα καρύδια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria