Η ραγδαία εξέλιξη της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού..... - OlaDeka

Η ραγδαία εξέλιξη της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού…..

Η ραγδαία εξέλιξη της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, από νηπιαγωγό σε χειρουργό και μάλιστα σε λιγότερο από
10 χρόνια δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει:…
ή μιλάμε για ένα παιδί – θαύμα ή το ακαδημαϊκό σύστημα είναι γεμάτο κερκόπορτες και στην περίπτωσή της άνοιξαν όλες και μάλιστα διάπλατα. Από το βιογραφικό της, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι με μία απλή αναζήτηση, απουσιάζουν οι ημερομηνίες απόκτησης των πολυπόθητων χαρτιών και το ερώτημα που γεννάται είναι ένα: παράλειψη ή προσπάθεια απόκρυψης κάποιων στοιχείων;
Σήμερα σας παρουσιάζουμε τη διδακτορική διατριβή της κ. Νατάσας Παζαΐτη, με την οποία ανάγεται σε διδάκτωρ ιατρικής παρακαλώ, και μάλιστα πριν πάρει καν πτυχίο ιατρικής.
Σε ένα κείμενο 273 σελίδων με τίτλο: «Η επίδραση των κυτταροπροστατευτικών ουσιών σε ανώτερες φλοιικές λειτουργίες κάτω από συνθήκες ισχαιμίας – υποξίας», η ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ κ. Νατάσα Παζαΐτη, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όσους την αξιολόγησαν θετικά.
Η εξέλιξη των επιστημόνων που συμμετείχαν στη διδακτορική διατριβή της κ. Καραμανλή
Στο εσώφυλλο της διατριβής της, η κ. Καραμανλή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όσους τη βοήθησαν να… πραγματοποιήσει τ’ όνειρο.
Το πρώτο όνομα είναι η αντιπρύτανης του Α.Π.Θ. κ. Ολυμπία Γκίμπα-Τζιαμπίρη , η οποία όταν η Ν.Δ. γίνεται κυβέρνηση, τοποθετείται Πρόεδρος του Ιδρύματος των Κρατικών Υποτροφιών.
Στη σελίδα 19 της διδακτορικής της διατριβής, η κ. Καραμανλή εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον καθηγητή κ. Λουκά Ανανίκα , μετέπειτα Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Μακεδονίας και φυσικά στο μέντορά της κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά τη φιλολογική και γλωσσική επιμέλεια της ιατρικής της διατριβής.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον Θεσσαλονικιό φιλόλογο, του αναθέτει τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού. Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Τζαγκαράκη

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria