Ναι, στην "Πρωινή Μελέτη" είπε και ο Θέμος Αναστασιάδης .... - OlaDeka

Ναι, στην “Πρωινή Μελέτη” είπε και ο Θέμος Αναστασιάδης ….

Ναι, στην “Πρωινή Μελέτη” είπε και ο Θέμος Αναστασιάδης και έκατσε στο τηλεοπτικό …θρανίο της Ελεονώρας ! Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε και
μίλησε για όλους και για …Ολα, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος ,έτσι μόνο όπως ο Θέμος μόνο ξέρει να σχολιάζει και να σατιρίζει πρόσωπα και καταστάσεις …

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η φετινή σεζόν. Τα παίζουμε όλα για όλα και όλες οι ζώνες είναι επικίνδυνες. Ίσως είναι και καλύτερα να είσαι σε αυτό που λέμε “επικίνδυνη ζώνη” και να είσαι σε εγρήγορση, παρά να είσαι χαλαρός», απάντησε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπει αυτή την τηλεοπτική χρονιά.

Φυσικά και ο Θέμος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το πως βλέπει τα πράγματα να διαμορφώνονται στην πρωινή ζώνη…

«Το φαβορί για μένα είναι οι Καραμέρος- Χαριτάτος. Το αουτσάιντερ -που σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί και πρώτο- είναι το Mega. Αυτές οι δύο εκπομπές έχουν περίπου τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν την πρωτιά, παρότι ο ένας ξεκινάει σαν φαβορί και ο άλλος σαν αουτσάιντερ, ενώ η Ελένη θα έχει μια χρονιά που θα πρέπει να προβληματιστεί.

Να αναπροσαρμοστεί και να δει τι πρέπει να κάνει. Ασφαλώς είναι πολύ πρόωρο να πούμε ότι έχει χάσει τη σεζόν και ότι για πάντα θα είναι τρίτη. Δεν πρέπει να την εκμηδενίζουν -όπως κάνουν κάποιοι και είναι πολύ άδικο- ή να τη χλευάζουν. Είναι σαν μια ομάδα που έχει πάρει 15 πρωταθλήματα: Aν χάσει το ένα, δεν σημαίνει ότι τελείωσε. Εγώ τη βλέπω με συμπάθεια».

Τέλος, πήρε θέση και για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και για το αν προβάλλουν τελικά την προσωπική τους ζωή μέσω της εκπομπής τους : «Τη ζωή τους τη μετέφεραν. Από εκεί και πέρα όμως, κατ’ αρχάς είναι δικαίωμά τους, κατά δεύτερον έχει σημασία το ποσοστό στο οποίο το κάνεις. Θα κριθούνε από τον κόσμο για το πότε θα ξεπεράσουν το όριο».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria