Και ο Μουσολίνι θύμωνε Θείε Κώστα αλλά τα γκολάκια του τα φαγε...... - OlaDeka

Και ο Μουσολίνι θύμωνε Θείε Κώστα αλλά τα γκολάκια του τα φαγε……

Σε μια κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής περιόδου που μοιάζει με τα πρώτα λεπτά ενός αγώνα ποδοσφαίρου(έχουν ανακοινωθεί οι συνθέσεις των
ομάδων και
το ματς μόλις έχει
αρχίσει)όλοι προσέχουν να μη φάνε
γκολ.Έχει μεγάλη αξία και σημασία ένα γρήγορο πρώτο τέρμα γιατί
ανεβάζει το ηθικό στον επιτυχόντα το γκολ,και κάνει αυτόν που το δέχθηκε να ξεκινά τον αγώνα απο το μείον ένα.
Στην Καστοριά είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.Αυτός που επλήγη πρόωρα από τον αντίπαλο του δεν ξεκινά με μείον ένα αλλά με μειον τέσσερα!
Ναι όταν η τελευταία δημοσκόπηση(μέχρι στιγμής) σε καθιστά δεύτερο με διαφορά που πλησιάζει το τέσσερα τις εκατό,ξεκινάς με σοβαρό μειονέκτημα.
Λοιπόν δεν θα σας κουράσω άλλο και θα σας αναφέρω ότι σύμφωνα με αποκλειστική και πολύ αξιόπιστη πηγή ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης προηγείται σύμφωνα μ αυτή και μάλιστα με διαφορά που αφήνει πίσω το όριο του στατιστικού λάθους.
Αυτή η έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει κατά ένα μέρος μια άλλη προηγειθήσα η οποία παρ ότι είχε παραγγελθεί από τον Κώστα Λιάντση,δυστυχώς γι αυτόν τον έβγαζε δεύτερο.
Για τον νυν και τελευταίο Νομάρχη της Καστοριάς λοιπόν ακούγεται αρκετά έντονα πλέον ένα παλιό ποπ τραγουδάκι του Σάκη Ρουβά:”Τώρα αρχίζουν τα δύυσκολα..”
Οσους δρόμους κι αν στρώσει με τις νομαρχιακές μπουλντόζες στο φουντουκλή,και όσα τρόφιμα σαν κουκουλοφόρος κατοχικός μαυραγορίτης μοιράσει σε Καστοριανές οικογένειες για να εξαγοράσει με τον πιο άθλιο τρόπο την ψήφο λίγες μέρες πριν τις εκλογές,(Αχ αυτές οι κακές γλώσσες που τα λένε-είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σήμερα?)τόσο ο κόσμος του δέιχνει το δρόμο της εξόδου.Τουλάχιστον μέχρι την πρώτη Κυριακή.Και επι τη ευκαιρία της εθνικής εορτής να υπενθυμίσουμε ότι ο θυμός δε είναι πάντα καλός σύμβουλος και αυτό γιατί δεν ξέρεις ποτέ αν υπάρχει κάποιος περισσότερο θυμωμένος από σένα.
Και ο λαός όταν θυμώνει βαράει άσχημα.Γι αυτό μη θυμώνεις θείε Κώστα γιατί κι ο Μουσολίνι θύμωνε αλλά τα γκολάκια του τα φαγε και το παιχνίδι το χασε ντροπιαστικά!
Μείνετε συντονισμένοι….

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria