Σε απλά ελληνικά - OlaDeka

Σε απλά ελληνικά

Είδα κι εγώ όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μου τις διάφορες αναρτήσεις σχετικά με τη διακαναλική κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Πρωθυπουργός μας.

Κατ’αρχήν το γεγονός πως ήταν προεγγραφή σε δισκάκι είναι σίγουρο και όποιοι το είπαν έχουν δίκιο.Εάν την παρακολουθήσει κάποιος προσεκτικά θα το καταλάβει.Βέβαια για
να την ξαναδείς πρέπει και να αντέχεις αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Το ότι μας ταίζουν και μας προβάλλουν τα ΜΜΕ ότι θέλουν σε συνεργασία πάντα με την εκάστοτε κυβέρνηση και αυτό είναι αλήθεια.
Όμως εγώ θέλω να σταθώ κάπου αλλού.
Αυτό το ανθρωπάκι που έχουμε για πρωθυπουργό δε ντρέπεται λιγάκι;Πέρυσι μας έλεγε υπάρχουν λεφτά-βγήκε αλλά λεφτά δεν είδαμε.
Μας εξαπάτησε όλους για να μπούμε στο μνημόνιο που μόνο σωτηρία δεν είναι για τη χώρα μας αλλά στο μεταξύ και με ύπουλο τρόπο δεν είπε σε κανέναν τις υπόλοιπες προσφορές βοήθειας που ήρθαν από χώρες όπως η Ρωσία,Αραβικές Χώρες,Κίνα.Αλλά που να μας το πεί αφού όλοι αυτοί είναι εχθροί των Αμερικανικών συμφερόντων.ΌΧΙ μόνη λύση ήταν το ΔΝΤ που σε λίγο θα μας στείλει νέες επιδρομές στα εισοδήματά μας ενώ όλες οι υπόλοιπες προτάσεις των <<κακών>> πολέμιων της Αμερικής ήταν ΕΠΕΝΕΔΥΣΕΙΣ οι οποίες ζητούσαν απλά να εργαστούμε μεθοδικά.
Και σαν να μην έφτανε η εξάπατηση ο Πρωθυπουργός προκειμένου να μη φάει μούντζα στις 7 Νοεμβρίου τολμάει να μας απειλεί πως αν τον καταψηφίσουν θα πάει σε εκλογές;
Και τότε τι ρε τσαμπουκά;Θα φεσωθούμε;Τώρα τι είμαστε, πλούσιοι;Τι θα γίνει,δε θα μας δώσουν τις άλλες δόσεις ΔΑΝΕΙΑ-ΧΑΡΑΤΣΙ;Αφού και τώρα έχει βουίξει ο κόσμος πως παρακαλάς για να τις πάρεις.
Που να μου καεί το χέρι εκείνη την ώρα αν θα ξαναψηφίσω το κόμμα σου.
Ντροπή σε σένα και σε κάτι άλλους εξυπνάκηδες που τολμούν να εμφανίζονται στο δρόμο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria