Νέος Δήμος νέο πάρτυ!Ο…ανίκανος σε νέες περιπέτειες!

Αρχική » Διάφορα » Νέος Δήμος νέο πάρτυ!Ο…ανίκανος σε νέες περιπέτειες!

Νομαρχία Καστοριάς, απολογισμός 2009:072 κωδ. 879 Λοιπές Αμοιβές Υπαλλήλων (συμβάσεις έργου), προϋπολογισμός 244.000€, δαπάνη 610.000€. Είναι οι περίφημες συμβάσεις έργου, όπου ο νομάρχης καταπατώντας κάθε έννοια ισονομίας προσλάμβανε σαν
να είναι η Ν.Α επιχείρηση του, ρουσφετολογικά ημετέρους χωρίς καμιά διαδικασία. Έχουν δε ενδιαφέρον κάποια ονόματα και κάποιες ειδικότητες. Τα ίδια γινόταν και τα
προηγούμενα έξι χρόνια.

Ερώτημα 1ο) Τι έχει να μας πει ο επικεφαλής για τα λεφτά μας και το πως σπαταλήθηκαν επειδή εκείνος φερόταν και λειτουργούσε σαν να ήταν η Νομαρχία τσιφλικι του?

Ερώτημα 2ο) Αυτός ο άνθρωπος θέλει να διαχειριστεί ξανά δικά μας λεφτά αυτή τη φορά από τον νέο δήμο?Μήπως η επίμονη αναφορά στα διαφημιστικά του δεν είναι τυχαία?”Νέος δήμος” νέο πάρτυ με τα λεφτά του δημοσίου,με τα λεφτά των πολιτών?

Ερώτημα 3) Γιατί δεν μας δίνει τα στοιχεία των προ 2009 απολογισμών?Να υποθέσουμε ότι εκεί κρύβονται ακόμη μεγαλύτερα παρτυ?

Αυτός ο άνθρωπος υστερεί σε αποτελεσματικότητα και σωστή διαχείριση,αυτός ο άνθρωπος κατασπατάλησε τα δικά μας λεφτά.Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Κι όμως!Αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού δήμου Καστοριάς!

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια