Η βρώμα που κυκλοφορεί στη πιάτσα για τον ένστολο(;) διαρρήκτη του Άκη και τη ζηλιάρα ερωμένη! - OlaDeka

Η βρώμα που κυκλοφορεί στη πιάτσα για τον ένστολο(;) διαρρήκτη του Άκη και τη ζηλιάρα ερωμένη!

Μια καψούρα ερωμένη που μεγαλοπιάνεται, ένας ένστολος(;) άνδρας (που έλυσε το πρόβλημα της ζωής του με τη διάρρηξη), μια έξυπνη ιδέα, κλεμμένη από τα αμερικανικά δικαστικά χρονικά κι ένας πάμπλουτος πρώην υπουργός που έπεσε θύμα κλοπής, σε μια συγκυρία που το ΣΔΟΕ δηλώνει ότι ασχολείται μαζί του.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο πολιτικό αστυνομικό θρίλερ, που γίνεται όλο και
πιο περίπλοκο σαν καλογραμμένο σενάριο για τον Τζάκ Μπάουερ.

Η υπόθεση της διάρρηξης του γραφείου του Άκη Τσοχατζόπουλου που ξεκίνησε τη πολιτική του καριέρα μ ένα Opel της πρώην γυναίκας του (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το “Βήμα” στην αρχική δήλωση πόθεν έσχες ήταν ένα αυτοκίνητο Opel Ascona που ανήκε μάλιστα στη σύζυγό του, ενώ τα εισοδήματα που ανέφερε στη φορολογική του δήλωση για το 1980 ήταν 565.590 δραχμές και προέρχονταν από την κατά 10% συμμετοχή του στην κατασκευαστική Κ.Αρβανίτης και Σια ΟΕ. Παράλληλα, οι τραπεζικές του καταθέσεις δεν ξεπερνούσαν τις 200.000 δραχμές για την Ελλάδα και τα 20.000 μάρκα σε τράπεζα του Μονάχου.) αφήνει πίσω της πολλά ερωτηματικά.

Τόση ομίχλη που ούτε η Αγγελική Νικολούλη, δεν θα μπορούσε να διαλύσει δίχως τη βοήθεια του υπαστυνόμου Θοδωρή Διαμάντη.

Ο Άκης έπεσε θύμα κλοπής. Αυτό είναι δεδομένο.

Όπως επίσης και το γεγονός ότι, σημαντικά έγγραφα βρίσκονται πλέον στα χέρια του διαρρήκτη, ο οποίος πρέπει να είναι ψαγμένο παλληκάρι και γνώστης πολύ συγκεκριμένων λεπτομερειών για το περιεχόμενό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “ΒΗΜΑτος”, οι δράστες άνοιξαν χρηματοκιβώτιο ασφαλείας και πήραν 15 ντοσιέ και άλλα 16 ντοσιέ από τη βιβλιοθήκη, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Οι φάκελοι περιείχαν οικονομικά στοιχεία, αποδείξεις πληρωμών, στοιχεία δικαστικών του αντιπαραθέσεων (αφορούν και τις πρόσφατες για τα περίφημα ακίνητά του;) και ενημερωτικά σημειώματα που είχε λάβει για κυβερνητικά θέματα που είχε χειριστεί κατά τη διάρκεια υπουργικών θητειών του.

Σε δηλώσεις του ο κ.Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε «όχι πολιτικά ανεκτή την εγκληματική ενέργεια» σε βάρος του που είχε στόχο την κλοπή προσωπικών του δεδομένων «για μικροπολιτική εκμετάλλευση».

Είπε επίσης ότι η διάρρηξη είχε «επαγγελματικό χαρακτήρα» και αποτελεί συνέχεια της «στοχοποίησης» του και «των προσωπικών επιθέσων που έχουν αναβαθμιστεί σε εγκληματικές ενέργειες».

Επειδή κυκλοφορώ πολλά χρόνια στη πιάτσα της νύχτας, σε Αθήνα, Λευκωσία, Λονδίνο, Βερολίνο, σας μεταφέρω ότι κυκλοφορεί μια βρώμα που θέλει τον διαρρήκτη των γραφείων του πρώην υπουργού, «ένστολο» ο οποίος είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας την επικίνδυνη αποστολή.

Μόνο που τον δράστη φαίνεται να κάρφωσε καψούρα ερωμένη, η οποία πάνω στη συνήθειά της να κρυφακούει –εξαιτίας της ανυπόφορης ζήλιας της-τις συνομιλίες του, τον άκουσε να παίρνει οδηγίες από τον εγκέφαλο η τους εγκεφάλους της διάρρηξης.

Μάλιστα τον παρακολούθησε ως τη Κυψέλη για να διαπιστώσει ότι δεν την απατά.

Στη συνέχεια και σαν σήριαλ του Mega, θ ανακάλυπτε ότι ο καλός της δεν πήγε στη πολυκατοικία της Κόμνα Τράκα για να την κερατώσει αλλά για να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο του Άκη!..Μετά από αυτό είναι θέμα χρόνου οι εντολείς του, που επιχειρούν να φέρουν σε δεινή θέση τον πρώην υπουργό σε μια δύσκολη για τον ίδιο συγκυρία, να εντοπιστούν.

-Έτσι δεν είναι κε Παπουτσή;

Mε εκτίμηση

Θωμάς Ιγνατίου

Επιχειρηματίας-αναγνώστης σας

Λευκωσία-Κύπρος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria