Ο Παπανδρέου δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές - OlaDeka

Ο Παπανδρέου δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ίσως ο μόνος Έλληνας πολίτης που έχει την πλέον σαφή εικόνα, για το τι περιμένει την χώρα μας μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Αφού γύρισε τη γη ανάποδα δέκα φορές μέσα στη διάρκεια του ενός χρόνου που βρίσκεται στο Μαξίμου κι έχοντας την εμπειρία συνομιλιών με γκουρού της Οικονομίας, με λαμόγια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ κι ένα σκασμό ηγέτες των χωρών του πλανήτη, γνωρίζει πολύ
καλά τι σημαίνει να κυβερνάς την Ελλάδα στα χρόνια που έρχονται.

Ο Παπανδρέου πέρα από τις όποιες ηγετικές αδυναμίες του, γνωρίζει πολύ καλά την οικογενειακή του ιστορία.

Έζησε από κοντά τον μύθο, αλλά και την απαξίωση του πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Την αποθέωση, τον αφρό της δόξας, αλλά και την κλωτσοπατινάδα όταν ο Ανδρέας αδύναμος επέτρεψε να τον κλωτσάνε και οι τελευταίοι σεσημασμένοι συμμορίτες- εκδότες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα γνωρίζει το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου, πόσος χρόνος πρωθυπουργικής θητείας του απομένει.

Θα συνειδητοποιήσει επίσης κάτι που υποψιάζεται: Ότι για να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις προκηρύξει άμεσα, δηλαδή το αργότερο ως τον Ιανουάριο του 2011!

Εάν περάσει ο Ιανουάριος του 2011 και ο Γιώργος αποφασίσει να μην πάει σε εκλογές, θα έχει ήδη μπει στη διαδικασία να προετοιμάζει το έδαφος της διαδοχής του.

Aλλωστε γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει περιθώρια να χάσει άλλες εθνικές εκλογές!

Μετά τον Ιανουάριο του 2011 -κι όποτε κι αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές-, αυτές θα γίνουν με αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ κάποιον που δεν θα φέρει το όνομα Παπανδρέου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria