Νέα τροπή παίρνει η δικαστική εμπλοκή του τραγουδιστή - OlaDeka

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική εμπλοκή του τραγουδιστή

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική εμπλοκή του τραγουδιστή, παιδικού φίλου της Έλενας Παπαρίζου, Νίκου Παναγιωτίδη, ο οποίος καταδικάστηκε
πρόσφατα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε έξι χρόνια κάθειρξη για εκβιασμό ενώ

απαλλάχθηκε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής για αφαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από το χρηματοκιβώτιο συγγενών του.

Σε λίγες μέρες ο Νίκος Παναγιωτίδης θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού ο θείος του Βασίλειος Μπεγιάζης έχει καταθέσει αγωγή εις βάρος του, διεκδικώντας συνολικά το ποσό των 698.000 ευρώ.

Ο Βασίλειος Μπεγιάζης , θείος του τραγουδιστή στην αγωγή αδικοπραξίας που κατέθεσε εναντίον του πρώην μέλους των «Antique», περιγράφει στο περιοδικό Ciao με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη διένεξη τους.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Όταν η σύζυγος μου αρνήθηκε να συνεχίσει τον –εν αγνοία μου- δανεισμό του και του είπε πως θα μου γνωστοποιήσει τα γεγονότα, τότε η αντίσταση κάμφθηκε από καθημερινές απειλές του ανιψιού μου που συνοδευόταν από αναφορές σε μπράβους , σε φίλους του αστυνομικούς και στο ότι είναι εφοδιασμένος με 45αρι περίστροφο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του τραγουδιστή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria