"Ο Αντώνης είναι ένας άντρας πολύ τρυφερός.Είναι ο έρωτάς μου" - OlaDeka

“Ο Αντώνης είναι ένας άντρας πολύ τρυφερός.Είναι ο έρωτάς μου”

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πρόβες καθώς σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα στο Διογένης Studio με τον Αντώνη Ρέμο. Φυσικά υπάρχει άγχος αλλά είναι δημιουργικό καθώς η ίδια χαίρεται πάρα πολύ με
την συνεργασία αυτή. “Ο Αντώνης είναι ένας άντρας πολύ τρυφερός, πολύ αγαπησιάρης. Είναι ο έρωτάς μου”, δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

H Έλενα έχει βρει τον τρόπο να αφήνει χρόνο στον εαυτό της αλλά και στον κόσμο αφού επιλέγει να μην δουλεύει κάθε χρόνο. Το γεγονός της οικονομικής κρίσης που ανάγκασε τα μαγαζιά να μειώσουν σε δύο τις μέρες λειτουργίας τους την κάνει να φοβάται αλλά πιστεύει ότι χρειάζεται υπομονή. Η καθημερινότητά της ωστόσο δεν έχει αλλάξει αφού είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν από τα 10 τους και όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Παραδέχεται ότι έχει πάρει σπίτι με στεγαστικό δάνειο και χρωστάει λεφτά στην τράπεζα όπως όλος ο κόσμος ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στον έλεγχο του ΣΔΟΕ στις καλοκαιρινές της συναυλίες. “Όπως εγώ κάνω την δουλειά μου, έτσι και οι εφοριακοί κάνουν τη δική τους”, δηλώνει η τραγουδίστρια ενώ εξηγεί πως σε ότι αφορά τις φορολογικές τις υποχρεώσεις είναι συνεπής όσο δεν πάει!

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσ ενα λείψει και ο πρώην συνεργάτης της Νίκος Παναγιωτίδης ο οποίος αντιμετώπισε ποινή για έξι χρόνια φυλάκιση για εκβιασμό. “Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ”, αποκαλύπτει η Έλενα. “Ο Νίκος είναι παιδικός μου φίλος, έχουμε καιρό να μιλήσουμε αλλά εύχομαι να μην ισχύουν αυτά τα πράγματα για εκείνον”, συνεχίζει.

Όσον αφορά το μόνιμο θέμα συζήτησης που είναι τα κιλά της η ίδια εξηγεί πως δεν έχει κόμπλεξ με την εμφανισή της: “Περιποιούμαι τον εαυτό μου, γυμνάζομαι, κάνω όλα όσα κάνει μία γυναίκα για την εμφανισή της, αλλά δεν είμαι υστερική.” Τα κιλά της και το βάρος της είναι κάτι που δεν την ενοχλεί που συζητιέται αλλά τονίζει πως το να είσαι τραγουδιστής δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι ντε και καλά αδύνατος.

Τέλος, όσον αφορά τον αγαπημένο της Τόνι εκμυστηρεύεται ότι δεν την ζηλεύει. Το φλερτ είναι κάτι που δεν λείπει από την ζωή της και η σχέση της είναι τόσο δυνατή που δεν έχει φτάσει ποτέ στα πρόθυρα χωρισμού. Η συνεχής ερώτηση αν θα παντρευτεί δεν την κουράζει αναρωτιέται όμως: “Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κουραστεί να κάνουν αυτή την ερώτηση αφού η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: Δεν είναι η ώρα να παντρευτούμε, αφού είμαστε ήδη σαν παντρεμένοι;”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria