Τιμήθηκε στην Ισπανία για τη συνολική προσφορά της - OlaDeka

Τιμήθηκε στην Ισπανία για τη συνολική προσφορά της

Η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του φεστιβάλ του San Sebastian στην Ισπανία, όπου εμφανίστηκε για την προώθηση της ταινίας της «Eat, Pray, Love»μαζί με τον
συμπρωταγωνιστή της, Χαβιέ Μπαρδέμ, αλλά και για να παραλάβει ένα πολύ σημαντικό βραβείο! 

Σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Kursaal Palace, η 42χρονη Τζούλια Ρόμπερτς παρέλαβε από τον Χαβιέ Μπαρδέμ το βραβείοDonosti Lifetime Achievement Award για τη συνολική προσφορά της στο χώρο της 7ης Τέχνης. 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είπε: «Τι τυχερή γυναίκα που έχω υπάρξει στη ζωή μου, για πολλούς λόγους. Αν ήμασταν σε δείπνο τώρα, θα σας τους έλεγα όλους. Τώρα, όμως, θα πω μόνο ότι σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η πόλη σας είναι η πιο ενθουσιώδης που έχω δει».

Stylista says: Με το ίδιο βραβείο έχουν στο παρελθόν τιμηθεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Μέριλ Στριπ, ο Σερ Ίαν Μακ Κέλεν και ο συμπρωταγωνιστής της Τζούλια σε δύο ταινίες, Ρίτσαρντ Γκιρ. Επιπλέον, η Τζούλια Ρόμπερτς, μόλις ανανέωσε για 5 χρόνια ακόμη το συμβόλαιό της με την Lancôme, γεγονός που την καθιστά πλουσιότερη κατά 50 εκατομμύρια δολάρια! 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria