Τελικά χάθηκαν ή όχι οι κασσέτες? - OlaDeka

Τελικά χάθηκαν ή όχι οι κασσέτες?

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο πετυχημένο «Master Chef» του Mega. Σύμφωνα με την εκπομπή του Star, «Πρωινή Μελέτη», πριν από δύο μέρες οι άνθρωποι της παραγωγής του ριάλιτι μαγειρικής διαπίστωσαν ότι χάθηκε οπτικό υλικό δυόμιση
εκπομπών.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του «Master Chef» έχουν ξεκινήσει από τον Αύγουστο άρα τα επεισόδια που βλέπουμε τώρα είναι έτοιμα από καιρό, και παράλληλα γράφονται τα επόμενα.

Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», διαπιστώθηκε ότι την ώρα του μοντάζ, εξαιτίας κάποιου λάθους, σβήστηκε το αρχείο δύο εκπομπών με συγκλονιστικές εξελίξεις. Σε μια από αυτές υπήρχε και αποχώρηση παίκτη.

Το Yupi επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του Mega και η απάντηση ήταν η εξής: «Δεν ισχύει τίποτα, είναι όλα ανακρίβειες».

Από ‘κει και πέρα, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα του «Master Chef» συνεχίζονται κανονικά, δεν έχουν σταματήσει καθόλου όπως έχει γραφτεί, και τώρα –στον κανονικό χρόνο- έχουν μείνει στο παιχνίδι λιγότεροι από δέκα παίκτες.

Το ριάλιτι μαγειρικής θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο, πριν ή μετά τα Χριστούγεννα και ο πρώτος Έλληνας Master Chef θα κερδίσει 50 χιλιάδες ευρώ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria