Η παρέα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ξεπέρασε κατά πολύ το «Big Brother» - OlaDeka

Η παρέα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ξεπέρασε κατά πολύ το «Big Brother»

Τα προβλήματα στον ALPHA….

Παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, οι τηλεθεατές μετά …το τέλος του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έφυγαν από τον
ALPHA και πήγαν στον ΑΝΤ1.

Έτσι, ενώ στη μάχη από τις 9 έως τις 11 νικητής βγήκε ο σταθμός της Κάντζας, μετά τις 11 ο σταθμός του Αμαρουσίου πήρε τους τηλεθεατές του πίσω!

Η παρέα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ξεπέρασε κατά πολύ το «Big Brother» σημειώνοντας τα διπλάσια νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και τα τριπλάσια σχεδόν, στο νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, από τις 11 έως τις 12 το βράδυ λοιπόν η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 28,4 στο γενικό σύνολο και 37,4 στο νεανικό κοινό.

Αντίστοιχα ο «Big Brother» στον ALPHA σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 13,8 στο γενικό σύνολο και 13,2 στο νεανικό κοινό.

Ολοκάθαρα λοιπόν ο «Μεγάλος Αδερφός» έφαγε την… αρβύλα στο κεφάλι του και έμεινε πολύ πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης.

Μάλιστα, στον αγώνα της τηλεθέασης ήταν και το MEGA με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ρεάλ –Μίλαν (από τις 22:43 ως τις 23:38) σημειώνοντας 24,9 στο γενικό σύνολο και 26,4 στο νεανικό κοινό.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι στο τελευταίο τέταρτο ο Λαζόπουλος έκανε 29,4 ενώ μόλις παραλαμβάνει ο «Μεγάλος Αδερφός» τα ποσοστά τηλεθέασης πέφτουν αμέσως στο 16,9. Και η κατρακύλα συνεχίστηκε σε όλη την υπόλοιπη προβολή του ριάλιτι!

Το ότι το υψηλού κόστους ριάλιτι δεν καταφέρνει να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος για τα στελέχη του ALPHA που βλέπουν πολλά από τα προγράμματά τους να μένουν πίσω στην κούρσα. Είναι πλέον σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο κανάλι της Κάντζας, οι οποίες δεν θα είναι μόνο στον προγραμματισμό (όπως αναμένεται να γίνει για τον «Εφιάλτη στην κουζίνα») αλλά και σε άλλα επίπεδα! Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι λίγες είναι οι εκπομπές του σταθμού που… φέρνουν τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης! Και τα… μαντάτα αυτά έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και έχουν δυσαρεστήσει τα… Big Αφεντικά του σταθμού!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria