Ο τραγουδιστής έχει 9 χρόνια σχέση με την Άννα Κουρνίκοβα...... - OlaDeka

Ο τραγουδιστής έχει 9 χρόνια σχέση με την Άννα Κουρνίκοβα……

Ακόμη ένα ζευγάρι του Hollywood δηλώνει κατά του γάμου, αφού ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα, μετά από εννιά χρόνια σχέσης, αρνούνται να
ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο 35χρονος Ενρίκε σε τελευταία του συνέντευξη αποκάλυψε πως δεν έχει σχέδια γάμου στο μυαλό του.

«Πιστεύω ότι ο γάμος είναι υπέροχος, αλλά προσωπικά, δεν θεωρώ ότι κάνει μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ μεγάλη δέσμευση. Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Είναι υπέροχες όταν όλα πηγαίνουν καλά, αλλά θέλουν πολύ δουλειά».

Ο Ιγκλέσιας παραδέχτηκε ότι η 29χρονη Κουρνίκοβα είναι η μοναδική γυναίκα που πίστεψε ότι μπορεί να εμπιστευτεί απόλυτα. «Ποτέ πριν δεν είχα πει τη λέξη “σύντροφος” με ευκολία. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Είναι η μόνη σοβαρή σύντροφος που είχα ποτέ».

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Ενρίκε δήλωσε ότι δεν είναι και πολύ εύκολος ως σύντροφος ο ίδιος. «Δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο στον κόσμο και χρειάζομαι αρκετές στιγμές να είμαι μόνος μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα ρομαντικός. Ξέρω ότι αυτό δεν έχει συνάδει με τους στίχους μου, αλλά είναι σαν να ρωτάς έναν κωμικό, γιατί δεν κάνει συνέχεια πλάκα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Ενρίκε «Escape» το 2001.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria