Η μακριά φαρδιά φούστα είναι το σήμα κατατεθέν των 50ς.. - OlaDeka

Η μακριά φαρδιά φούστα είναι το σήμα κατατεθέν των 50ς..

Κάτι η σειρά Mad Men, κάτι η συλλογή του Louis Vuitton, να που για μια ακόμη φορά φέτος δηλώνουμε καταγοητευμένες από το στυλ της δεκαετίας του φουρό και του Balenciaga. Είναι αλήθεια ότι
δεν μπορεί να ξεσηκώσουμε το total look μιας γυναίκας των 50ς, θα είναι σα να βγήκαμε από τον Ηλία του 16ου (τον παλιό, εννοείται, με τον Χατζηχρήστο, όπου παρεπιπτόντως η πρωταγωνίστρια Μαρίκα Κρεβατά φοράει φόρεμα-σάκο σε πατρόν Balenciaga). Ξεφύγαμε λίγο στα λόγια, ας μη το κανουμε και στυλιστικά. Λοιπόν, μπορούμε πάντως εύκολα από τα 50ς να πάρουμε πολλές ιδέες και να τις εντάξουμε στη σημερινή γκαρνταρόμπα μας. Να πως:

– Κάνε το πρώτο βήμα με μια κλασική γόβα: όταν λέμε κλασική, εννοοούμε τη “θανάσιμη” εκδοχή της με το τακούνι στιλέτο και τη σέξι φόρμα και υλικά (π.χ. δαντέλα, φίδι κλπ).
– Τα πλεκτά ζακετάκια της εποχής είναι χαριτωμένα και δίνουν μια τέτοια νότα σε σύνολα με πιο αυστηρά κομμάτια, όπως ανδρικά παντελόνια.Ταιριάζουν όμορφα και με τζιν.
– Η μακριά φαρδιά φούστα είναι το σήμα κατατεθέν των 50ς. Κολακεύει περισσότερο τις αδύνατες σιλουέτες και αναδεικνύεται όταν συνδυαστεί με τακούνι. Τη βρίσκουμε μια πολύ φρέσκια προσθήκη στη γκαρνταρόμπα γραφείου.
– Ενα φόρεμα στράπλες με ελαφρά φουσκωτή φούστα είναι ό,τι πρέπει αν ψάχνεις ένα κομμάτι για μια ειδική περίσταση (π.χ. γάμος). Ανάλαφρο, θηλυκό και με εγγυημένο στυλ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria