Η ΜΠΛΕ ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! - OlaDeka

Η ΜΠΛΕ ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

ΝΟΔΕ – Χαρακτηρισμοί και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε – Για την ταμπακιέρα μούγκα στην στρούγκα!

Οι μάσκες πέφτουν και οι δύστυχοι της ΝΟΔΕ (όχι όλοι) τα χουν χαμένα. Αντί να αποδείξουν και να ξεκαθαρίσουν το θέμα, αντί να διεκδικήσουν για μια φορά το δικαίωμα των δημοκρατικών ελευθεριών της άποψης και του λόγου, αντί να βάλουν για μια φορά τα τοπικά και εθνικά θέματα πάνω από τα κομματικά, βουλιάζουν κι άλλο στην αμηχανία και τον βούρκο στον οποίο είχαν θάψει την Καστοριά τόσα χρόνια για τις κομματικές «σαρδέλες».

Καταπίνουν αμάσητη την τάπα των κεντρικών της ΝΔ και φαίνεται να συμφωνούν με την άποψη ότι όταν σε βιάζουν μπορεί να το φχαριστιέσαι κι όλας! Γιατί αν δεν είναι κομματικός βιασμός το φερμουάρ και η «τάπα» που τους έχωσε στο στόμα το αθηνοκεντρικό γραφείο του κόμματος, τι είναι;

Ευτυχώς για την Καστοριά, την Ελλάδα και τη ΝΔ, υπάρχουν αρκετές φωνές εκεί μέσα (στη ΝΟΔΕ) που συνδυάζουν, λογική, γνώση, θέληση για προσφορά και πατριωτισμό. Αυτοί μόνο μπορούν να αποτελέσουν υλικό για ένα υγιές και ελπιδοφόρο μέλλον.

Και ας προσέξουν οι συντάκτες της επιστολής που είναι για λύπηση, μην δουν συνεντεύξεις – δηλώσεις από στελέχη της ΝΟΔΕ που συμμετείχαν στην εν λόγω συνεδρίαση και τους τρίψουν στη μούρη το δελτίο τύπου που ήταν έτοιμο για αποστολή και έφαγε απαγορευτικό από το κόμμα.

Και τότε να δούμε ποιοι θα είναι για γέλια και για κλάματα…

Προς το παρόν δαγκώστε γερά την τάπα με τα δόντια, αντέξτε τον πόνο μην σας φύγει και καμιά…νότα και πάρτε και μια άλλη πηγή που λέει τα ίδια ακριβώς με αυτά που χθες δημοσιεύσαμε με λεπτομέρειες:

al

Σας προκαλεί γέλια και αυτός ο…δημοσιογραφίσκος; Είναι κι αυτός γραφείο τύπου;

       Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ:

Μόνο γέλιο προκαλεί ο γνωστός, τοπικός, διαδικτυακός δημοσιογραφίσκος, που ασκώντας το λειτούργημα της αντικειμενικής, έγκυρης, έγκαιρης και υπεύθυνης ενημέρωσης του καστοριανού πολίτη, εκτελεί χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά και ο οποίος γράφει για απαγορεύσεις και εντάσεις στα κομματικά μας όργανα. Ποια είναι αλήθεια η θέση της κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) μετά τις προτάσεις Νίμιτς για την ονομασία των Σκοπίων. Περιμένουμε εναγωνίως την απάντησή τους και γρήγορα παιδιά πέρασε η ώρα!                

Εκ του Γραφείου Τύπου

Καστοριά 19-01-2018

      Αριθ. Πρωτ.: 1

                                                                                                     

Προς:

ΜME Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria