7 αντιδήμαρχοι και ένας δήμαρχος του νομού Καστοριάς οδηγούνται σε δίκη για τις παιδικές χαρές - OlaDeka

7 αντιδήμαρχοι και ένας δήμαρχος του νομού Καστοριάς οδηγούνται σε δίκη για τις παιδικές χαρές

ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΒΜΡΙΟΥ

Στην Δικαιοσύνη οδηγούνται επτά Αντιδήμαρχοι των δύο τελευταίων δημοτικών αρχών (Χατζησυμεωνίδη, Αγγελή, Κεπαπτσόγλου, Γκοσλιόπουλου και Γκέτσιου) στους οποίους είχαν εκχωρηθεί οι αρμοδιότητες των τεχνικών υπηρεσιών οι οποίες είναι υπεύθυνες για τις παιδικές χαρές.

Κατηγορούνται για παραλείψεις στα θέματα ασφαλείας των Παιδικών Χαρών (βελτιώσεις και συμμόρφωση με τις προδιαγραφές ή κλείδωμα αυτών για να απαγορεύεται η πρόσβαση σε παιδιά).

Το θέμα αφορά σε τρεις αντιδημάρχους Καστοριάς (Χρήστο Παρχαρίδη, Δημήτρη Κωτούλα, Σωκράτη Λιάνο), δύο αντιδημάρχους Άργους Ορεστικού (Σάκης Ανδρόνικος, Βαγγέλης Βασιλειάδης και έναν πρώην δήμαρχο Νεστορίου (Χρήστος Γκοσλιόπουλος) μαζί με άλλους δύο αντιδημάρχους της νυν δημαρχίας (Γιάννης Ελευθερίου και Κωνσταντίνος Λέκκος).

Οι αιρετοί ανήκουν σε πρώην και νυν διοικήσεις. Σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκαν παράγοντες της δημοτικής αρχής Καστοριάς αλλά ανέβαλαν την συζήτηση για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να συμμετάσχουν στην συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα οι βουλευτίνες του νομού για να τεθούν στην κεντρική κυβέρνηση θέματα σχετικά με το «παράλογο» της διαδικασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον νόμο, σχεδόν όλες οι παιδικές χαρές του νομού στερούνται τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και των προδιαγραφών και άρα οι δημοτικές αρχές θα έπρεπε να κλείσουν τις εν λόγω παιδικές χαρές και να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε αυτές.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria