Στους Ολυμπιακούς αγώνες Στεργιάκας – Ντινενής - OlaDeka

Στους Ολυμπιακούς αγώνες Στεργιάκας – Ντινενής

Ευχάριστα νέα έφτασαν από τη Λοζάνη την έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας στα γραφεία της ΕΚΟΦΝΣ σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2018 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Με επιστολή του ο τεχνικός διευθυντής της FISA Ματ Σμιθ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά ότι η Ελλάδα θα μπορεί να λάβει μέρος στην 3η Ολυμπιάδα Νεότητας με δυο πληρώματα όπως και στις δυο προηγούμενες διοργανώσεις το 2010 και το 2014.

Έτσι μετά την δίκωπο των κοριτσιών όπου ήρθε η πρόκριση με το ασημένιο μετάλλιο των Γεωργούδη-Μπούρμου η χώρα μας έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο σκιφ αφού τελικά το χάλκινο μετάλλιο και η τρίτη θέση του διπλού των εφήβων από τους Στεργιάκα –Ντινενή αναβαθμίστηκε λόγω του συνδυασμού αποτελεσμάτων άλλων χωρών και χαρίζει ακόμα ένα εισιτήριο στην Ελλάδα.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας του 2018 θα διεξαχθούν τέσσερα κωπηλατικά αγωνίσματα Σκιφ και δίκωπος Εφήβων, σκιφ και δίκωπος Νεανίδων και θα λάβουν μέρος συνολικά 90 αθλητές κι αθλήτριες.

Διευκρινίζεται ότι οι προκρίσεις αφορούν στη χώρα και όχι ονομαστικά σε πληρώματα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria