ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Στο Άργος Ορεστικό ο Παναθηναϊκός για την προετοιμασία του τον Σεπτέμβριο - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Στο Άργος Ορεστικό ο Παναθηναϊκός για την προετοιμασία του τον Σεπτέμβριο

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ «Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΗ»

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επέλεξε για τη φετινή της προετοιμασία το Άργος Ορεστικό. Ο Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκε στην Καστοριά πριν λίγες μέρες και διερεύνησε όλα όσα κρίνονται απαραίτητα για την προετοιμασία της ομάδας στην περιοχή της Καστοριάς.

Κατευθύνσεις και βοήθεια έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετέφερε όλα όσα συγκέντρωσε στο σωματείο με αποτέλεσμα από ώρα σε ώρα να αναμένεται το πρόγραμμα δέσμευσης του κλειστού γυμναστηρίου του Άργους το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το αντίστοιχο της πόλης της Καστοριάς.

Από κει και πέρα, όλοι προσπαθούν να προσθέσουν και το δικό τους όνομα στο παζλ των «παραγόντων» που έπαιξαν ρόλο για την επιλογή της Καστοριάς ως περιοχή προετοιμασίας του νταμπλούχου για το 2017, αν και με σιγουριά σας λέμε ότι ο μόνος που διαδραμάτισε βασικό ρόλο σε αυτή την επιλογή, ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Όλοι οι άλλοι απλά κλήθηκαν εκ των υστέρων να συνδράμουν ο καθένας από το πεδίο αρμοδιότητας που έτσι κι αλλιώς υπηρετούν. Και έτσι θα έπρεπε. Απλά, πιστεύουμε πως οι τόσες φανφάρες που άμεσα ξεχύθηκαν στον αέρα της Καστοριάς το μόνο που μπορεί να «καταφέρουν» είναι να εκθέσουν τους επίδοξους «πατεράδες» της μεγάλης επιτυχίας για την προβολή της Καστοριάς.

Γιατί όπως είχε πει ένας πολιτικός και διπλωμάτης του Μουσολίνι, ο Γκαλεάτσο Τσάνο που αργότερα πήρε θέση υπέρ της πτώσης του Ιταλού δικτάτορα, «Όπως πάντα, η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή.»

Η ομάδα του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσει το κλειστό γυμναστήριο Άργους για το στάδιο της προετοιμασίας της από τις 4 έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

pao

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria