ΣΕΓ | Ανακοίνωση Fur Excellence in Athens - 2017 - OlaDeka

ΣΕΓ | Ανακοίνωση Fur Excellence in Athens – 2017

Την επίσημη έναρξη της εκθεσιακής περιόδου της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “Fur Excellence in Athens” – 2017,  ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών παρουσιάζοντας το καινούργιο δημιουργικό της Έκθεσης.

Εμπνεόμενος από την Παλαιά Διαθήκη και σεβόμενος την τεχνική της γούνας που ανέδειξε την περιοχή μας, τη συρραφή αποκομμάτων, ο συνεργάτης του ΣΕΓ και καθηγητής του Royal College of Art-London, δημιουργός – σχεδιαστής, κ.  Βασίλης Καρδάσης, δημιούργησε ένα ένδυμα όλο συμβολισμό.  Χρησιμοποιώντας αποκόμματα γούνας διαφόρων ειδών και συνδυάζοντας τα με ό,τι υλικό μπορεί να φανταστεί κανείς, από μεταξωτό μέχρι και πλαστικές σακούλες, συνεργάστηκε με τον εξειδικευμένο τεχνίτη γούνας – σχεδιαστή κ. Ηλία Ρέββα σε ένα παραδοσιακό, οικογενειακό εργαστήριο, για να δώσει ζωή στην έμπνευση του.

Έτσι όπως κάποτε η Καστοριά και η Σιάτιστα έγιναν πλούσιες από αυτήν την τεχνική, σήμερα μπορεί να στραφεί και πάλι σε αυτήν για να ξεπεράσει την κρίση, με μια διαφορετική όμως προσέγγιση, νέα, ανοικτή και σύγχρονη.  Σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τον κλάδο, τίποτε δεν θα πρέπει να αφήνεται να πηγαίνει χαμένο.  Η γούνα όχι μόνο είναι σαν ένα οποιοδήποτε άλλο υλικό αλλά, επιπλέον, είναι το πιο φυσικό, αυθεντικό και ανθεκτικό ‘ύφασμα’ από όλα.

Η Fur Excellence in Athens 2017 θα χαρακτηρίζεται από νέες δράσεις, νέες ιδέες και πολλές και μοναδικές ευκαιρίες.  Με νέο τρόπο σχεδίασης και κάτοψης του εκθεσιακού χώρου, πολλές και ειδικές οικονομικές κατασκευές, με πολλούς και νέους αγοραστές, η FEA 2017 ξεκινά μια νέα πορεία.  Συνδέεται με διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, με τον εκθέτη να ωφελείται άμεσα και σημαντικά. Παράλληλα ενισχύεται η ειδική τιμολογιακή πολιτική, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις και τους νέους επαγγελματίες με στόχο να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η Ελληνική και Διεθνής Γουνοποιία.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας 2017, θα διεξαχθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017.  Το γεμάτο συμβολισμό δημιουργικό τεκμηριώνει την ικανότητα των Ελλήνων παραγωγών γούνας να υλοποιούν με τις μοναδικές τους τεχνικές επιδεξιότητες την έμπνευση των σχεδιαστών. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα και δυναμική των Εκθετών της έκθεσης FUR EXCELLENCE IN ATHENS μιας Έκθεσης που αναδεικνύει διεθνώς την Ελλάδα, την Καστοριά και τη Σιάτιστα.  Μιας πραγματικά διεθνούς έκθεσης, που ταιριάζει και αναδεικνύει τον κλάδο, με μοναδικά χαρακτηριστικά, πολλές ευκαιρίες και σε σύνδεση με τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου.

 

Εκ Μέρους της Διοίκησης

 

FEA-2017

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria