ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΥΠΟΝΟΜΟΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑ - OlaDeka

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΥΠΟΝΟΜΟΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΒΛΑΒΗ ΥΠΟΝΟΜΟΥ!

Από χθες «αναβλύζει» απόβλητα και δυσωδία υπόνομος στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου στη βόρεια παραλία της Καστοριάς. Οι επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής έκαναν υπομονή και πίστεψαν ότι οι αρμόδιοι του δήμου θα κάνουν κάτι μόλις ξημερώσει.

Εις μάτην… Αφού ευωδίασε όλη η περιοχή οι δημότες αγανακτισμένοι κάλεσαν τη ΔΕΥΑΚ ζητώντας βοήθεια. Αυτό που τους περίμενε όμως ήταν δεύτερο σοκ!

Ο υπάλληλος που απάντησε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ενημέρωσε τους πολίτες ότι σήμερα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθεί κανείς με το πρόβλημα τους λόγω εορταστικής περιόδου!

«Όταν μας στέλνετε τις αυξήσεις και τους φουσκωμένους λογαριασμούς είναι καλά;» Τους ανταπάντησαν οι διαμαρτυρόμενοι επαγγελματίες σε έντονο ύφος, χωρίς να ακούσουν κάτι που θα άλλαζε την κατάσταση.

«Φιλοξενώ πολλούς επισκέπτες και είναι μεγάλη ντροπή αυτό που συμβαίνει για την πόλη μας. Εκτός αυτού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και εγκυμονούν υγειονομικοί κίνδυνοι! Οι πελάτες μου ερχόμενοι στα δωμάτια τους έχουν πατήσει όλα τα απόβλητα που ξεβράζουν οι υπόνομοι στο δρόμο, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!» αναφέρει φανερά εκνευρισμένος ο ιδιοκτήτης του Ξενονοδοχείου «HOTEL KASTORIA» ο οποίος μας ανέφερε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα καταθέσει μήνυση εναντίον της ΔΕΥΑΚ και του Δήμου.

7
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΥΠΟΝΟΜΟΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑ

3 4 5 6 8

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria