ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ – ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΙΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Έντονη διαμαρτυρία της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για την απάντηση που έλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας από τον δήμο Καστοριάς, σχετικά με τον καθαρισμό της λίμνης, σε αίτημα για την προετοιμασία διεξαγωγής κωπηλατικών αγώνων.Αν θέλετε αγώνες στην Καστοριά, φέρτε δικό σας μηχάνημα για τα χόρτα – Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη λίμνη – Μη ξανααπευθυνθείτε σε εμάς – Το υπογράφει Αντιδήμαρχος υπεύθυνος Εξυγίανσης της λίμνης! Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά των αρμοδίων του δήμου Καστοριάς στα πανελλήνια χιονοδρομικά πρωταθλήματα τον περσινό χειμώνα, ήρθε η ώρα να συνεχιστεί η διαδικασία πλήρους χωριατοποίησης της Καστοριάς με χτύπημα αυτή τη φορά στην κωπηλασία. Γιατί αν δεν είναι προσπάθεια χωριατοποίησης τι άλλο μπορεί να είναι η φράση«Θεωρούμε ότι είναι υπερβολή μια μικρή πόλη σαν την Καστοριά να συντηρεί δύο τέτοιους στίβους αγώνων» !!!  Δείτε και καμαρώστε έγγραφο:

no-dhmos

Την εν λόγω απάντηση του δήμου Καστοριάς σχολίασε ο αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο οποίος ναι μεν παραδέχθηκε ότι η αρμοδιότητα της λίμνης ανήκει στην Περιφέρεια και τον νεοσυσταθέν Φορέα Διαχείρισης, ωστόσο, δήλωσε ενοχλημένος από την Επιστολή, που δυσφημίζει την περιοχή μας.

«Νομίζω ότι ο δήμος έχει ένα δίκιο, όμως, το κατά πόσο θα πρέπει να γίνονται ή όχι αγώνες, αυτό προφανώς δεν μπορεί να σταθεί. Εμείς θέλουμε στην Καστοριά, αν είναι δυνατόν, και κάθε Κυριακή να γίνονται αγώνες. Εμένα προσωπικά με πείραξε που αναφέρθηκε ότι μόνο η Περιφέρεια έχει ευθύνη», τόνισε ο κ. Αδαμόπουλος.

 

2-dhmos_apanthsh-NOK
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria