Θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου το “Burlesque”, το soundtrack της ταινίας “Burlesque” - OlaDeka

Θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου το “Burlesque”, το soundtrack της ταινίας “Burlesque”

Η RCA RECORDS θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου το “Burlesque”, το soundtrack της ταινίας “Burlesque” της Sony Pictures, με πρωταγωνίστριες την Christina Aguilera και την Cher
.

Το πολύ-αναμενόμενο soundtrack περιέχει νέα τραγούδια, τα οποία τα έχει γράψει η 5 φορές νικήτρια βραβείου Grammy, Christina Aguilera, μαζί με τους Claude Kelly, Tricky Stewart και Sia.

Η παραγωγή ανήκει στους Tricky Stewart, Linda Perry και Ron Fair. Το soundtrack περιέχει ακόμα και δύο νέα τραγούδια, ερμηνευμένα από την Cher όπως μεταξύ άλλων το “You Haven’t Seen The Last Of Me”, μια φανταστική μπαλάντα την οποία έχει γράψει η Diane Warren και την παραγωγή έχει κάνει ο Matt Serletic. Αυτό είναι το πρώτο ολοκαίνουριο τραγούδι της Cher εδώ και επτά χρόνια, όπως επίσης και ο πρώτος της ρόλος σε musical. Το soundtrack περιέχει επίσης επανεκτελέσεις και διασκευές κλασσικών τραγουδιών όπως της Etta James το “Something’s Got A Hold On Me” και το “Tough Lover” αλλά και του Mae West το “A Guy What Takes His Time” όλα τραγουδισμένα από την Christina Aguilera.

Η Christina Aguilera πραγματοποιεί το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως βασική πρωταγωνίστρια στο “Burlesque” και στο πλευρό της έχει την Cher, η οποία την τελευταία φορά που είχε βασικό ρόλο σε ταινία ήταν το 1999. Το “Burlesque” της Screen Gems / Sony Pictures, το οποίο θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, το έχει σκηνοθετήσει ο Steven Antin ενώ η παραγωγή ανήκει στον Donald De Line.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria