Οοι απο τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να πάνε στις κάλπες, θα πρέπει να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ. - OlaDeka

Οοι απο τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να πάνε στις κάλπες, θα πρέπει να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ.

Μια βόμβα έριξε πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος μιλώντας στον Αθήνα 984. Τι είπε;
Ότι όσοι απο τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να πάνε στις κάλπες, θα πρέπει να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι απελπισμένες κυβερνητικές αντιδράσεις μπροστά στο ενδεχόμενο υπερψήφισης των αντιμνημονιακών συνδυασμών.

«Εύχομαι να μην υπάρξουν ανίερες συμμαχίες», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9 ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντίνος Ρόβλιας και χαρακτήρισε οξύμωρο πολιτικά το να ψηφίζει το ΚΚΕ υποψηφίους της ΝΔ, κάνοντας λόγο για ευκαιριακές συμμαχίες με στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση.

Στον ίδιο ραδιοσταθμό ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης υπενθύμισε την «αφύσικη» όπως είπε, συνεργασία του ΚΚΕ με τη ΝΔ το 1986, η οποία όπως υποστήριξε, επαναλαμβάνεται σήμερα κάτω από το «πιασάρικο» σύνθημα της «ενωμένης αντιπολίτευσης» κατά της κυβερνητικής πολιτικής και του Μνημονίου.

«Οι διαχωριστικοί τοίχοι ανάμεσα στην ΝΔ και στα κόμματα της Αριστεράς έχουν πάψει να υπάρχουν. Είναι κατανοητό γιατί δεν αρέσει στη κυβερνητική παράταξη. Η κυβέρνηση προσπαθεί να ενοχοποιήσει οποιαδήποτε απόπειρα συνεννόησης των άλλων πολιτικών δυνάμεων μεταξύ τους», αντέτεινε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria