ΕΔΩ θα δείτε το …αλλαγμένο περιεχόμενο της ανάρτησης μας που έχει κάτι κολλητικό! Όποιος το διαβάζει, αλλάζει στη συνέχεια και αυτός το δικό του περιεχόμενο!
Στην αρχή, η έγκριτη Καστοριανή εφημερίδα μας… στηλίτευσε σχετικά με αλλαγή περιεχομένου όσον αφορά στις δηλώσεις Χατζησυμεωνίδη για τον Γερμανό εντεταλμένο δημοσιογράφο και με ακλόνητη σιγουριά έγραφε καμαρωτή σαν παγόνι, πως
τα λόγια του δημάρχου ήταν δήλωση σε τοπικό blog! (άσχετο: σπάσε πλάκα να μην αναφέρετε το blog για να μην το διαφημίσετε! Σπάσε πλάκα να νομίζετε ότι θα διαφημιστούμε από ένα άλλο blog που έχει επισκεψιμότητα εξαμήνου όση η δική μας ημερήσια!)
Στη συνέχεια όμως Oops! Ο ιός της αλλαγής περιεχομένου…κόλλησε στο δικό τους blog!
Τώρα, η πανεπίσημη δήλωση μετατράπηκε σε “φέρεται” και “έμμεση δήλωση”!
Παιδιά! Θα σας μαλώσω! Τέτοια απροσεξία εσείς? Μα… πως είναι δυνατόν!
Και βέβαια στο δικό μας κείμενο που ρετουσάρουν κατα τη δική τους αισθητική αντίληψη, βάζουν και επεξηγηματικές παρενθέσεις με τη λέξη (οι Γερμανοί) για να το φέρουν στα μέτρα τους και να βγαίνει όποιο συμπέρασμα αυτοί επιθυμούν! Η λέξη (οι Γερμανοί) δεν υπήρξε ποτέ στη δική μας ανάρτηση αλλά αυτό ( Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ) είναι μια…λεπτομέρεια για την έγκριτη ΟΔΟ!
Παρεμπιπτόντως να πούμε στον κόσμο ότι το όλο θέμα τάραξε κάποιους σχετικά με αναγνωσιμότητες και κάψιμο λαυρακίων και έτσι προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα με αρλούμπες και παραπληροφόρηση. Ο δήμαρχος είπε ότι είπε για τους δημοσιογράφους. Εμείς όμως βλέποντας τα στοχευμένα και προπαγανδιστικά σχόλια στην ανάρτηση μας συμπληρώσαμε το άρθρο μας χωρίς να αφαιρέσουμε λέξη, για να ξεκαθαρίσουμε στους επιτήδειους αλλά και σ αυτούς που πιθανόν να παρεξηγούσαν το ρεπορτάζ εξαιτίας των πληρωμένων και έμπλεων εμπάθειας, αναληθών σχολίων κάτω από την ανάρτηση μας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ! Άλλη φορά να μας διαβάζετε με αντιβιοτικό!