Για αρχές Μαρτίου μετατοπίζεται η πρώτη δημοπρασία της νέας περιόδου της American Legend - OlaDeka

Για αρχές Μαρτίου μετατοπίζεται η πρώτη δημοπρασία της νέας περιόδου της American Legend

Για αρχές Μαρτίου μετατοπίζεται η πρώτη δημοπρασία της νέας περιόδου της American Legend
Τελικά το δημοπρατήριο της American Legend αποφάσισε την αλλαγή ημερομηνίας της πρώτης δημοπρασίας του που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 15-22, δηλαδή ίδιες ημερομηνίες με το δημοπρατήριο της Nafa, κάτι που δημιουργούσε πολλά

προβλήματα στους αγοραστές,

Στην επίσημη ανακοίνωση του δημοπρατηρίου της American Legend, τονίζεται ότι εξαιτίας των απρόβλεπτων συνθηκών που δημιουργήθηκαν, το δημοπρατήριο είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις αναθεωρήσεις ημερομηνιών των δημοπρασιών για το 2014.
“Η αναθεώρηση στο πρόγραμμα επιτυγχάνει πολλά πράγματα τόσο για τους αγοραστές μας και ολόκληρη την κοινότητα των φαρμαδόρων. Ξεκαθαρίζει το τοπίο και δίνει στους αγοραστές μας αρκετό χρόνο για να επιθεωρήσουν σωστά και να προμηθευτεί δέρματα από το δημοπρατήριό μας. Ταυτόχρονα, δίνει στους εκτροφείς επιπλέον χρόνο για να επεξεργαστεί καλύτερα και να παραδώσει τα δέρματά του για πώληση’’, αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή τους.
Η πρώτη δημοπρασία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2014.
Αναθεώρηση ημερομηνίας και στη δημοπρασία του Μαϊου 
Παράλληλα, το δημοπρατήριο της American Legend αποφάσισενα αναθεωρήσει και την ημερομηνία της δεύτερης δημοπρασίας του Μαϊου που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 19-23 Μαϊου 2014, ενώ 21 με 30 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία της Ναfa.
Ο λόγος της αναθεώρησης της ημερομηνίας της δημοπρασίας Μαϊου είναι ότι να αποφύγουν οι αγοραστές να κάνουν δύο ταξίδια στην Βόρεια Αμερική ξεχωριστά σε σύντομο διάστημα, περιορίζοντας έτσι την κούραση αλλά και τα έξοδα.
Έτσι, η ημερομηνία της δημοπρασίας του Μαϊου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαίου (προφανώς μετά τη λήξη της δημοπρασίας της Nafa, δίνοντας την ευκαιρία στους αγοραστές να κατευθυνθούν από το Τορόντο στο Σιάτλ).
Οι ακριβείς ημερομηνίες για την επιθεώρηση και την πώληση των δύο δημοπρασιών θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.
ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria