2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς: Ευχαριστήριο - OlaDeka

2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς: Ευχαριστήριο

2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς: Ευχαριστήριο

Το Σάββατο 8 Μαρτίου παρουσιάστηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς το παραμύθι της Στέλλας Καλαμπούκα «Η πεταλούδα που έψαχνε το σπίτι της». Οι μαθητές του σχολείου και άλλα παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν την παράσταση, η οποία είχε και διαδραστικό χαρακτήρα. Όλοι κρατούσαν μάσκες ζώων, τις οποίες είχαν ετοιμάσει ειδικά για την
παράσταση και συμμετείχαν χαρούμενα και ζωηρά.

Το παραμύθι απέδωσαν θεατρικά οι: Ρένα Γραμμένου, Μένη Κόκκινου, Βέτα Μεσητίδου και Κική Χρυσομαλλίδου. Το παραμύθι συνόδευε με το ακορντεόν ο μουσικός Γιώργος Γκονούλας. Στα σχέδια του παραμυθιού βοήθησαν η Ευανθία Παπουλιάδου-Μπίλια, ο Τάσος Σαμαράς, η Σωτηρία Χατζή και η Ασπασία Χατζή. Τις ζωγραφιές έφτιαξε ο Κώστας Λάκης. Το παραμύθι απέδωσε στη Νοηματική γλώσσα η Κων/να Χαρίση.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Στέλλα Καλαμπούκα και όλους τους παραπάνω συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αφιλοκερδώς παρουσίασαν το παραμύθι στο χώρο του σχολείου μας. Τέτοιες ενέργειες προάγουν τις σχέσεις του σχολείου με την κοινωνία, ένα σχολείο ανοιχτό προς τους πολίτες και τις πολιτιστικές δράσεις.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΔΩΡΑ ΤΕΛΛΙΔΟΥ – ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria