United Colors of Benetton - Κορυφαία ποιότητα και κομψό σχέδιο σε ένα! - OlaDeka

United Colors of Benetton – Κορυφαία ποιότητα και κομψό σχέδιο σε ένα!

Η United Colors of Benetton είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και πιο πολυσυζητημένες μάρκες της εποχής μας. Έχει καταφέρει να αποκτήσει όλο και μεγαλύτερη επιρροή και εδώ και δεκαετίες τα ρούχα της φοριούνται από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Η εταιρεία είναι ιταλικής προέλευσης και ξεκίνησε αρκετά ταπεινά. Αυτό που πουλούσε στην αρχή το κατάστημα της οικογένειας Benetton ήταν μάλλινα ρούχα, τα οποία μάλιστα και έπλεκαν οι ίδιοι. Δεν άργησε η γιγάντωση και η μαζική παραγωγή ρούχων κάθε είδους.Ο όμιλος της United Colors of Benetton εκπροσωπείται και από άλλες γνωστές εταιρείες. Χαρακτηριστική είναι βέβαια η Undercolors of Benetton, η οποία αφορά ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα, με ποιοτικά υλικά και κομψά αισθητικά χαρακτηριστικά. Επίσης, και η μάρκα της Sisley ανήκει στο Benetton Group. Απευθύνεται στο γυναικείο κοινό και προσφέρει μία ευρεία γκάμα σε ρούχα, από φορέματα μέχρι παλτό, αλλά και αξεσουάρ, όπως κοσμήματα ή τσάντες και καλλυντικά.

Τι προϊόντα United Colors of Benetton υπάρχουν;

Η γκάμα προϊόντων που προσφέρει στην ελληνική και τη διεθνή αγορά η United Colors of Benetton Greece είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή. Πρόκειται για έναν κατασκευαστή ρούχων που έχει τραβήξει τη δική του πορεία και έχει καταφέρει να μπορεί να σας ντύσει από… πάνω μέχρι κάτω. Τα κύρια προϊόντα της εταιρείας είναι τα εξής:

Ρούχα

Τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες, τα προϊόντα της United Colors of Benetton καλύπτον όλες τις απαιτήσεις της γκαρνταρόμπας σας. Μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε από παντελόνια και κοντομάνικα μπλουζάκια, μέχρι πουκάμισα, παλτό και φούστες. Τα πουλόβερ είναι η “ναυαρχίδα” της εταιρείας, με το χαρακτηριστικό λογότυπο να ξεχωρίζει, ενώ αρκετά αγαπητά είναι τα φούτερ, αλλά και τα μαγιό. Επίσης, μεγάλη είναι η γκάμα και σε εσώρουχα.

Παπούτσια

Η United Colors of Benetton εστιάζει περισσότερο σε παπούτσια καθημερινής χρήσης. Τα sneakers που κατασκευάζει είναι ποιοτικά και άνετα, ενώ θα βρείτε και πάνινα υποδήματα, αλλά και σαγιονάρες και σανδάλια για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αξεσουάρ

Πλήθος είναι τα αξεσουάρ που μπορούν να σας εξοπλίσουν και φέρουν τη σφραγίδα της United Colors of Benetton. Από ζώνες και κασκόλ, μέχρι πορτοφόλια, τσάντες και θήκες για καλλυντικά. Ειδικά σε ότι αφορά τις τσάντες, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στο https://answear.gr/k/gunaikeia/axesouar/tsantes.

Από τί υλικά κατασκευάζονται τα ρούχα της United Colors of Benetton;

Προσπαθώντας να εφαρμόσει μία πολιτική φιλική προς το περιβάλλον, πέρα από τις επικοινωνιακές της πρακτικές για την ευαισθητοποίηση του κοινού, η United Colors of Benetton δείχνει το δρόμο και μέσα από τα υλικά των ρούχων της. 

Περισσότερο από το 85% των ινών που χρησιμοποιούνται για τα υφάσματα που θα βρείτε στα ρούχα της United Colors of Benetton προέρχονται από φυσικές πηγές. Αυτό κυρίως είναι το μαλλί, το οποίο θα βρείτε επεξεργασμένο με διάφορους τρόπους στα ρούχα και τα αξεσουάρ του κατασκευαστή. Ακόμα και κατά την επεξεργασία του, βέβαια, η εταιρεία επισημαίνει ότι ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες επίσημες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, ώστε να μην υπάρχει επιβάρυνση για το περιβάλλον, αλλά και εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα προϊόν βλαβερό, τόσο για το περιβάλλον, όσο και για τον καταναλωτή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria