Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις – Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 65-60 - OlaDeka

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις – Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 65-60

Για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την προτελευταία αγωνιστική, ο Α.Σ. Καστοριάς_άροσις φιλοξένησε τον Πιερικό Αρχέλαο.

Ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Ένας τελικός για τις δύο ομάδες μιας και μπορεί να συναντηθούν στα play outs.

Η ομάδα μας κατάφερε, έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη και ταυτόχρονα να κάνει το 2-0 απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης, μιας και είχε επικρατήσει και εκτός έδρας.

Να σημειώσουμε ότι, μετά τη νίκη αυτή και την ήττα του Ιωνικού, υπάρχουν ακόμα ελπίδες, για είσοδο στα play offs. Αυτό προϋποθέτει νίκη εκτός έδρας για την ομάδα μας επί της ΜΕΝΤ και ήττα του Ιωνικού.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο που στήριξε την ομάδα μας στις δύσκολες στιγμές του αγώνα.

Μετά την λήξη του αγώνα της ανδρικής ομάδας ακολούθησε δείπνο στον εστιατόριο «Πάπια pizza & bar food”. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις του εστιατορίου και ταυτόχρονα να χαλαρώσουν! 

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο της ομάδας κ. Κώστα Παπαδόπουλο για την ευγενική προσφορά του δείπνου στους αθλητές και για την υπέροχη φιλοξενία!

Δεκάλεπτα: 22-13, 33-29, 47-46 και 65-60

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Παπαμαργαρίτης 11(2), Χότζα 21(1), Μπέγος 7(1), Δημητρόπουλος, Κέδρος, Τερσενίδης 15(1), Κορομπίλιας, Καλαϊτζίδης 4, Παντελίδης 7, Δαραβίγκας, Πιπερόπουλος και Παπαδημητρίου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ΣΤΟ FINAL 4 ΕΝΩΣΕΩΝ

 Η ομάδα μας συμμετείχε με τρεις αθλητές στο Final 4 ενώσεων που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ Αθηνών.

Κλήση για συμμετοχή από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Στέλιο Χατζηϊωάννου είχαν οι: Μονοβασίλης Αλέξανδρος, Ντόντης Παναγιώτης και Στεφανής Γιώργος. Οι τρεις αθλητές αγωνίστηκαν με την ομάδα μεικτής ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 

Ημιτελικός (18/3) U16: ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ  – Μεικτή Νότου 68-82

Τελικός (19/3) U16: ΕΣΚΑ – ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ  92-58

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές που συμμετείχαν που θα φανεί πολύ χρήσιμη στους ίδιους αλλά και στην ομάδα τους. Στον σύλλογό μας είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την άξια εκπροσώπηση της ομάδας μας στο Final 4 των ενώσεων!

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο σύλλογός μας συμμετείχε με δύο άτομα στο σεμινάριο πρώτων βοηθειών (ΚΑΡΠΑ – χρήση εξωτερικού απινιδωτή), που διοργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς στο δημαρχιακό Μέγαρο. Ο διασώστης του ΕΚΑΒ έδωσε παραστατικά πολύ χρήσιμες οδηγίες για την προσφορά των πολύτιμων πρώτων βοηθειών, που ενδεχομένως  να χρειαστούν στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμο Καστοριάς και την αντιδημαρχία αθλητισμού για την φιλοξενία και τους συγχαίρουμε θερμά γι αυτή την  πρωτοβουλία. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria