Μ.Αντωνίου - «Η Δύναμη της Βερονίκης» Ελάτε να παραλάβετε το βιβλίο όσοι ενδιαφέρεστε - OlaDeka

Μ.Αντωνίου – «Η Δύναμη της Βερονίκης» Ελάτε να παραλάβετε το βιβλίο όσοι ενδιαφέρεστε

Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων

Όσοι από τους συμπολίτες μου επιθυμούν να προμηθευτούν το παραμύθι «Η Δύναμη της Βερονίκης», που αφορά στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση, μπορούν να το παραλάβουν από το πολιτικό μου γραφείο στην Καστοριά, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 9 (ώρες λειτουργίας γραφείου 9:00 – 14:00, τηλ. επικοινωνίας 2467305050).

Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος, που εκδηλώσατε κατά την διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης που διοργάνωσα στην Καστοριά, τα 550 τεμάχια δεν ήταν αρκετά για να δοθούν σε όλους τους παρισταμένους. 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την καλή μου φίλη Έλενα Ράπτη, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, που μας προμήθευσε με επιπλέον υλικό. 

Το νέο παραμύθι αφύπνισης για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση είναι ένα ακόμη ενημερωτικό εργαλείο της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε», που συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Η Βερονίκη, λοιπόν, προστέθηκε στην παρέα της Νίκης και του Βίκτωρα, για να μάθουν σε όλα τα παιδιά πώς να προφυλαχθούν από τη σεξουαλική παρενόχληση, δείχνοντάς τους τον δρόμο για να μη φοβούνται και να παραμείνουν ασφαλή.

Γιατί ο αγώνας για την προστασία των παιδιών είναι υπόθεση όλων μας ! 

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria