Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο -13- αλλοδαπούς - OlaDeka

Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο -13- αλλοδαπούς

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης της μεταφοράς, το χρηματικό ποσό των -485- ευρώ,-1- κινητό τηλέφωνο και -2- κάρτες sim

Συνελήφθη χθες (18-08-2022) το πρωί, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 37χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά -13- αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε χθες τις πρωινές ώρες από προαναφερόμενους αστυνομικούς, να κινείται ύποπτα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 37χρονο, ο οποίος αποβίβασε από το όχημα σε περιοχή της Καστοριάς, -13- αλλοδαπούς και αποχώρησε.

Ακολούθως, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το ανωτέρω όχημα, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθη ο ανωτέρω οδηγός.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 37χρονος, διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα, δεκατριών (13) αλλοδαπών, ηλικίας από 18 έως 28 ετών, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -485- ευρώ, -1- κινητό τηλέφωνο και-2- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria