Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην Καστοριά ανά περιοχή

ΣΥΓΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην Καστοριά ανά περιοχή

Σύγχυση έχει προκληθεί τόσο με το σημείο απ’ όπου προκλήθηκε η διακοπή ρεύματος που βύθισε στο σκοτάδι την Καστοριά, όσο και το εάν λύθηκε συνολικά το πρόβλημα αφού ακόμη μεγάλο αν όχι το μεγαλύτερο μέρος της πόλης βρίσκεται ακόμη χωρίς ρεύμα.

Αρχικά, η εκτίμηση ήταν πως το πρόβλημα ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στον κεντρικό υποσταθμό του Δισπηλιού.

Στην συνέχεια, οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ άνοιξαν τον τοπικό υποσταθμό-μετασχηματιστή στην περιοχή του ΟΤΕ-LIDL. Την ώρα που διερευνούσαν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, το ρεύμα ήρθε αυτόματα αφού σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα τελικά εντοπίστηκε όντως στον κεντρικό υποσταθμό του Δισπηλιού και αφού διορθώθηκε, τροφοδότησε την πρώτη περιοχή της Καστοριάς γύρω από τον ΟΤΕ.

Στη συνέχεια και μέχρι αυτή την ώρα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Καστοριάς για να σηκώσουν τις ασφάλειες τμηματικά και διαδοχικά σε όλα τα τμήματα της πόλης.

Δείτε το video τη στιγμή που το ρεύμα επανέρχεται στην περιοχή ΟΤΕ – LIDL:

upd – 23:13 Ακόμη και αυτή την ώρα το μεγαλύτερο μέρος της Καστοριάς βρίσκεται στο σκοτάδι.

UPD – 23:36 Ακόμη και αυτή την ώρα πέραν μερικών κεντρικών περιοχών, η πόλη δεν έχει ρεύμα. Η βλάβη ταλαιπωρεί ακόμη και αυτή την ώρα, κατοίκους και υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ , ενώ κάποιοι το είδαν σαν ευκαιρία και έστησαν γλέντι με παραδοσιακά όργανα που ακούγονται από την Καστοριά μέχρι την περιοχή Πέτρα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια