Νύφη κατέγραψε με το κινητό της, καρέ καρέ τον θάνατο της όταν το ελικόπτερο που ήταν μέσα, έπεσε

Αρχική » Κόσμος » Νύφη κατέγραψε με το κινητό της, καρέ καρέ τον θάνατο της όταν το ελικόπτερο που ήταν μέσα, έπεσε

Το περιστατικό συνέβη πριν από 6 χρόνια στη Βραζιλία αλλά είναι συγκλονιστικό. Η 32χρονη Ρόζμιρ ντο Νασιμέντο, σε λίγη ώρα θα πήγαινε να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Είχε νοικιάσει ελικόπτερο που θα την πήγαινε και θα την άφηνε στην εκκλησία σε ένα προάστιο του Σάο Πάολο. Θα προσγειωνόταν στο προαύλιο και ο αδερφός της που καθόταν δίπλα της στο ελικόπτερο θα την παρέδιδε στον αγαπημένο της Ουντιρλέι Νταμασένο.

Η Ροζμίρ, έλαμπε από χαρά. Δεν γνώριζε τι της επιφύλασσε η μοίρα της. Μέσα στο ελικόπτερο ντυμένη με το νυφικό της είχε βγάλει το κινητό της το έδωσε σε μια φίλη της που ήταν και εκείνη μέσα και απαθανάτιζε κάθε στιγμή. Έκανε αστεία με τον αδερφό της, αλλά και με τους πιλότους.

Όπως φαίνεται όμως καθαρά από τα πλάνα που τράβηξε, εκεί που πετούσε το ελικόπτερο τα σύννεφα είχαν κατέβει πολύ χαμηλά και η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη.

Όλοι νεκροί

Λίγο πριν φτάσουν στο Σάο Πάολο, το κινητό καταγράφει ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν αναταράξεις. Τα γέλια σταματούν. Επικρατεί αγωνιώδης ησυχία. Ξαφνικά η εικόνα αρχίζει να τρέμει. Ακούγονται φωνές που γίνονται ουρλιαχτά πανικού.

Το ελικόπτερο συνετρίβη. Ο πιλότος που δεν είχε ορατότητα είχε κατέβει πολύ χαμηλά. Όταν είδε μπροστά του τον απόκρημνο βράχο να γεμίζει το οπτικό του πεδίο, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο δυστύχημα πέθαναν όλοι οι επιβάτες του ελικοπτέρου. Η νύφη, ο αδερφός της, ο πιλότος, και μια φίλη της νύφης η οποία θα ήταν και η φωτογράφος στην τελετή. Η γυναίκα ήταν έγκυος.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια