Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε δασική περιοχή της Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών και για το αδίκημα της πλαστογραφίας, κατά περίπτωση - OlaDeka

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε δασική περιοχή της Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών και για το αδίκημα της πλαστογραφίας, κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν χθες (06-06-2022) το πρωί σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 32 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών και για το αδίκημα της πλαστογραφίας, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί σε δασική περιοχή της Καστοριάς, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος παρέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε   ένα πλαστό έγγραφο.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria