Ζ. Τζηκαλάγιας: Επίσκεψη Πρωθυπουργού στη Δ.Μακεδονία: Άθλος στην ενέργεια, κατανόηση για την Γούνα, ελπίδα για φράγμα Νεστορίου - OlaDeka

Ζ. Τζηκαλάγιας: Επίσκεψη Πρωθυπουργού στη Δ.Μακεδονία: Άθλος στην ενέργεια, κατανόηση για την Γούνα, ελπίδα για φράγμα Νεστορίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε στα Λιβερά της Κοζάνης το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου ισχύος 204MW, μία επένδυση των ΕΛ.ΠΕ.

Προχωρούμε στην ενίσχυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με γρήγορους ρυθμούς. Ο ήλιος και ο άνεμος είναι αναμφίβολα τα φθηνότερα και οικολογικότερα μέσα.

Στη συνέχεια έγινε σύσκεψη με τους εκπροσώπους της γουνοποιΐας.Ο Πρωθυπουργός άκουσε και κατανόησε την σοβαρότητα των συνεπειών της οδηγίας της Ε.Ε και σύντομα θα λάβει τις αποφάσεις του σε συνεννόηση με το οικονομικό επιτελείο.

Σε ερώτησή μου για το φράγμα του Νεστορίου σε συνέχεια της συζήτησης για το θέμα στην προχθεσινή μας συνάντηση,μου μετέφερε πως ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε δύο περίπου μήνες θα δώσει την ελπίζουμε προσδοκώμενη λύση της επανεκκίνησης του έργου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria