Καστοριά - Συνελήφθησαν νεαροί από 16 έως 18 χρονών για διακίνηση ναρκωτικών - OlaDeka

Καστοριά – Συνελήφθησαν νεαροί από 16 έως 18 χρονών για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί στην Καστοριά για διακίνηση ναρκωτικών 

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθησαν και δύο (2) ακόμη ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν προχθές (08-01-2022) το βράδυ στην Καστοριά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 16 έως 18 ετών για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση. 

Συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ συνελήφθησαν από προαναφερόμενους αστυνομικούς δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι ανήλικοι είχαν προμηθευτεί, έναντι χρηματικού ποσού, τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες από 18χρονο ημεδαπό, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος είχε προμηθευτεί, έναντι χρηματικού ποσού, τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες από έτερο 16χρονο ημεδαπό.

Έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 16χρονος και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην  κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria