Α.Σ. Καστοριάς: Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων στις 4 & 5 Δεκεμβρίου - OlaDeka

Α.Σ. Καστοριάς: Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων στις 4 & 5 Δεκεμβρίου

Για την 6η αγωνιστική η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις θα φιλοξενήσει την ομάδα της Αριδαίας στο Κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» και θα δώσει τον 3ο αγώνα εντός έδρας στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος ανδρών της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Καλούμε όλες τις φίλες και τους φίλους να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της να πετύχει άλλη μια νίκη (έχοντας πετύχει 3 έως τώρα σε 5 ματς & 2 σερί).

Την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, οι Παίδες του Α.Σ. Καστοριάς, θα βρεθούν στο ΔΑΚ Φλώρινας για να αντιμετωπίσουν τους Σούτερς (Α.Κ. Φλώρινας). Με αυτόν τον αγώνα κλείνει και ο 1ος γύρος του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, για άτομα ηλικίας έως 12 ετών, η είσοδος επιτρέπεται με self test, 13-17 ετών με PCR-test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών, ενώ για τους άνω των 18 ετών η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

  • Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  • Γήπεδο: ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ώρα: 19:30

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

  • Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_ΑΡΟΣΙΣ – Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ
  • Γήπεδο: ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ώρα: 17:00
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria