Αποχαιρετισμός στον Κώστα Σεραφείμ (Λέβα Βασιλική) - OlaDeka

Αποχαιρετισμός στον Κώστα Σεραφείμ (Λέβα Βασιλική)

Μαχόμενος δικηγόρος επί δεκαετίες, μαχητής από μικρό παιδί, κοινωνικός αγωνιστής σταθερός και ανυποχώρητος. Η σκέψη σου επαναστατική, ριζοσπαστική, πολύτιμες οι συμβουλές σου παντού και πάντοτε. Εμβληματική η ανθρωπιά σου και η ευαισθησία σου, δοτικός και αλληλέγγυος . Και όλα αυτά σε απόλυτη αρμονία με τη στάση ζωής σου. Αξιοζήλευτη η σχέση σου με τη σύντροφο της  ζωής σου, τη Ρούλα σου. Σχέση βαθιάς αγάπης, σεβασμού και αλληλοστήριξης.

Κρυφοκαμάρωνες για τα παιδιά σου, ποτέ δεν κόμπασες για όσα πέτυχες ως οικογενειάρχης, ως δικηγόρος, ως ενεργός πολίτης της αγαπημένης σου Καστοριάς που σήμερα μοιάζει φτωχότερη. Πάλεψες σκληρά το τελευταίο τρίμηνο, όπως ήξερες να παλεύεις   πάντα, και έφυγες όταν αποφάσισες να λυτρωθείς. «Δεν υπάρχουν ήττες», μου έλεγες, «σε αγώνες που δίνονται με ήθος και αποφασιστικότητα». Πόσο δίκαιο είχες!  Έτσι, ως αγωνιστή και νικητή θα σε θυμάμαι πάντα. Στο πλευρό σου μέχρι τέλους φύλακας άγγελος η Ρούλα σου.

Και εγώ που είχα την ευτυχία και την τιμή νε σε γνωρίσω δεν θα είμαι σήμερα εκεί ως φυσική παρουσία, καθώς το πρόσφατο ατύχημα με καθηλώνει. Η ψυχή μου, όμως, και το μυαλό μου θα είναι εκεί, δίπλα σου, κοντά στη Ρούλα σου, στην Ειρήνη σου, στον Παναγιώτη σου, μαζί με τους φίλους που με οδύνη σε ξεπροβοδίζουν για το τελευταίο ταξίδι.

Με απέραντη ευγνωμοσύνη και αγάπη σε αποχαιρετώ   …….. Οι αξίες σου παρακαταθήκη για όλους μας.

Ωραίο να είναι το ταξίδι σου στο σύμπαν ! 

Λαμία 5 Νοέμβρη 2021

Λέβα Βασιλική

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria