Νίκος Μπόραβος: "Με συνέπεια αγώνα και κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας" - OlaDeka

Νίκος Μπόραβος: “Με συνέπεια αγώνα και κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας”

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές!
Σας καλώ να με στηρίξετε για την προεδρία στη ΔΗΜ.Τ.Ε Καστοριάς στις εσωκομματικές μας εκλογές, που θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή, στις 24/10, και να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ αυτή την διαδρομή, να αγωνιστούμε ξανά ΜΑΖΙ σε ωραίους αγώνες για μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΧΥΡΗ, που θα φέρει την Ελλάδα ξανά στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Προκοπής για τον τόπο μας .

Πιστός πάντα στις αρχές και τις ιδέες της παράταξης μας στην οποία υπηρετώ με συνέπεια τα τελευταία χρόνια αρχικά ως μέλος της ΔΕΕΠ και μετέπειτα ως Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ε. Καστοριάς με την ίδια διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλειας και κυρίως αγάπης για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Ολοι οι φίλοι και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να συμμετάσχουμε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές, στηρίζοντας με αυτό το τρόπο την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μας ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και επιδοκιμάζοντας το έργο και τις επιτυχημένες προσπάθειες του για την κοινωνική, οικονομική και εθνική ανύψωση της Πατρίδας μας, καθιστώντας την μια αξιόπιστη, δυνατή και δυναμική χώρα σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Με συνέπεια αγώνα και κοινή προσπάθεια μπορούμε να διαμορφώσουμε μέσω της τοπικής μας οργάνωσης λόγο, απόψεις, ιδέες και πρόγραμμα για το καλό του τόπου μας.

Κανείς μας δεν περισσεύει και τώρα!
Και σ’ αυτές τις εκλογές!

Φίλοι, ζητώ τη στήριξη σας με την ελπίδα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!

Εύχομαι ένα καλό και τίμιο αγώνα σε όλους!
Νίκος Μπόραβος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria