Άλεκ Μπάλντουιν: Πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας - OlaDeka

Άλεκ Μπάλντουιν: Πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας

Δυστύχημα κατά τα γυρίσματα της ταινίας Rust όταν ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα.

Τραγωδία σημειώθηκε κατά τα γυρίσματα της ταινίας Rust σε κινηματογραφικό πλατό στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και ένας άνδρας να τραυματιστεί.

Όλα συνέβησαν όταν ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με όπλο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Σύμφωνα με το BBC νεκρή είναι η Halyna Hutchins, 42 ετών, διεύθυντρια φωτογραφίας, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της στο νοσοκομείο.

Τραυματισμένος είναι ο Joel Souza ο 48χρονος σκηνοθέτης της ταινίας.

Η αστυνομία του Νέου Μεξικό διερευνά το περιστατικό που συνέβη στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ, λίγο πιο έξω από τη Σάντα Φε, εκεί όπου γυρίζεται το γουέστερν του 19ου αιώνα. Οι τελευταίες ανακοινώσεις τους αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος κανενός προσώπου.

Σύμφωνα με το Associated Press, εκπρόσωπος του 68χρονου σταρ δήλωσε ότι επρόκειτο για εκπυρσοκρότηση ενός όπλου με άσφαιρα, που βρισκόταν ως σκηνικό αντικείμενο στο ράντσο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria