Γλυκά νερά : Το ρολόι της Καρολάιν μίλησε και φέρνει ανατροπές

Αρχική » Ελλάδα » Γλυκά νερά : Το ρολόι της Καρολάιν μίλησε και φέρνει ανατροπές

Τα νέα στοιχεία που οδήγησαν τον πιλότο και σύζυγο της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ. Μια ανάσα από το δολοφόνο…


Η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας στο σπίτι του, το smart watch που φορούσε η Καρολίνα, και μια εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με το  sputniknews.gr είναι οι «πηγές» των νέων στοιχείων που οδήγησαν στην επείγουσα μεταφορά με ελικόπτερο του 32χρονου πιλότου στα γραφεία της Ασφάλειας  για νέα κατάθεση.

Πιο συγκεκριμένα:

Η κάρτα μνήμης της κάμερας είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα από αυτή της δολοφονίας.
Το smart watch που είχε στο χέρι της η 20χρονη κατέγραψε σε βιομετρική εφαρμογή παλμούς σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου ήταν νεκρή.
Εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο δείχνει μετακίνησή του βάσει ύψους από τη σοφίτα όπου διαπράχθηκε το έγκλημα στο υπόγειο της μονοκατοικίας και σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεσή του, ήταν δεμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπίστωσαν τρία συγκεκριμένα δεδομένα.

Όπως είναι φυσικό βάσει αυτών των νέων στοιχείων το σκηνικό όπως το είχε περιγράψει ο 32χρονος ανατρέπεται για τους αστυνομικούς και γι’ αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν ή όχι αυτά τα νέα προανακριτικά δεδομένα.

Πηγη

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια