Πήγασος Χιλιοδένδρου – Κυριακή Σιαδήμα: “Η απραξία δεν αναπληρώνεται – Η ατομική προπόνηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συλλογική” - OlaDeka

Πήγασος Χιλιοδένδρου – Κυριακή Σιαδήμα: “Η απραξία δεν αναπληρώνεται – Η ατομική προπόνηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συλλογική”

Η ομάδα του Νομού Καστοριάς προήλθε από την ένωση του Πήγασου Χιλιοδένδρου και την ακαδημία Βόιου,ενώ πρωτεργάτες της ιδέας για την σύσταση του συλλόγου της Δυτικής Μακεδονίας ήταν οι Ζαρογιάννης Δημήτριος και Αλεξίου Γεώργιος,οι οποίοι διέθεταν στις ακαδημίες τους γυναικεία τμήματα και ακολούθησαν και άλλα κορίτσια από την γύρω περιοχή. Εκ μέρους της ομάδας η έμπειρη αθλήτρια Κυριακή Σιαδήμα,η οποία εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στον Πήγασο Χιλιοδένδρου τόσο ως σέντερ μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ.

Η ίδια μας απέστειλε το προσωπικό της ευχετήριο μήνυμα,ενώ τόνισε πως η ”απραξία δεν αντικαθίσταται,αλλά ούτε και αναπληρώνεται!

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΑΔΗΜΑ

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:”Η περίοδος που διανύουμε συνοδεύεται από μια γενικότερη διαφοροποίηση της καθημερινότητας σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας.Η πανδημία του κορονοϊού ήταν ένα σκληρό χτύπημα για την πλειοψηφία των αθλητών, αναγκάζοντας μας να σταματήσουμε τις προπονήσεις μας,αλλά και τους αγώνες ποδοσφαίρου,γεγονός που μας καθιστά άπραγους εδώ και πολλούς μήνες.

Η ”απραξία” δεν αντικαθίσταται,αλλά ούτε και αναπληρώνεται! Η ατομική προπόνηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει σε καμία περίπτωση την συλλογική,παρά μόνο να μας κρατήσει ενδεχομένως σε μια σχετικά καλή φόρμα.Η αποχή όμως από τις προπονήσεις μας,έχει επηρεάσει την δύναμη,την ισχύ,την αντοχή και την ταχύτητά μας.

Ωστόσο,όμως μέσα από όλο αυτό που βιώνουμε,νοιώθω ότι έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο,γιατί μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα,αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικό είναι για μένα.Τέλος,θα ήθελα να ευχηθώ η νέα χρονιά να σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για όλους.

Εύχομαι το 2021 να είμαστε όλοι υγιείς,χαρούμενοι και χαμογελαστοί.Να κάνουμε υπομονή,να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις και να τηρούμε τα μέτρα.

Όλα γίνονται για το καλό μας και σε λίγο καιρό θα βγούμε νικητές!!!”

Επιμέλεια:Ηλίας Σχορτσανίτης

Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria