Πέτρος Κωστόπουλος: “Ήθελα να πέσω στην λίμνη της Καστοριάς”

Τα προβλήματα και η κατάθλιψη

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Πέτρος Κωστόπουλος: “Ήθελα να πέσω στην λίμνη της Καστοριάς”

Tον Πέτρο Κωστόπουλο υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. O πολυσυζητημένος δημοσιογράφος έκανε έναν απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας και μίλησε για όλα. Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε, οι φίλοι που χάθηκαν, η οικογένεια, ο έρωτας αλλά και το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάι.

Μέσα σε όλα αυτά έκανε αναφορά και για την μουσική που έπαιζε το τελευταίο διάστημα ως DJ σε διάφορα μαγαζιά και μεταξύ άλλων είπε:

Οι άνθρωποι εκεί που πηγαίνω στην επαρχία με αντιμετώπιζαν με τον καλύτερο πιθανό τρόπο. Αλλά, ξέρεις, ήθελα να δείρω ανθρώπους που μου φέρονταν καλά. Πώς το ακούς αυτό ; Διότι την ώρα που ήμουν στα κάγκελα προσωπικά μέσα μου, την κατάθλιψη την ξέρεις, δεν μπορείς να πας ούτε τουαλέτα, την ίδια στιγμή έρχονταν και μου λέγανε “μπράβο ρε συ, και δεν μασάς και γράψτους”. Εκείνη την στιγμή ήθελα να τον δείρω, τον καλό τον άνθρωπο ήθελα να σκοτώσω. Εγώ πέθαινα από μέσα μου και ο άλλος μου λέει “εσύ δεν έχεις ανάγκη, εσύ δεν μασάς” και εγώ εκείνη την ώρα να θέλω να πάω από πάνω και να πέσω στην λίμνη της Καστοριάς

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε:  «Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω. Γνώρισα μία ψυχίατρο και μου είπε δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία γιατί ξέρεις τι έχεις. Μου είπε αν σκεφτείς να αυτοκτονήσεις, θα καταφέρεις κάτι πολύ βαρύ. Να κάνεις τα παιδιά σου πολύ δυστυχισμένα και να μισήσουν την κοινωνία. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους το κάνω αυτό…».

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια