Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 9 αλλοδαπών - OlaDeka

Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 9 αλλοδαπών

Κοζάνη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη χθες (28-09-2020) τις βραδινές ώρες, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 33χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά εννέα (9) αλλοδαπών. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη της διασυνοριακής εγκληματικότητας, εντοπίστηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 28χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, εννέα (9) αλλοδαπούς, ηλικίας από 20 έως 50 ετών.

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -11- κινητά τηλέφωνα και -10- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria