Παραλίγο τραγωδία – Όχημα της πυροσβεστικής Καστοριάς παρασύρθηκε από το νερό – Εγκαταλείφθηκε από τους πυροσβέστες

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Παραλίγο τραγωδία – Όχημα της πυροσβεστικής Καστοριάς παρασύρθηκε από το νερό – Εγκαταλείφθηκε από τους πυροσβέστες

Πυροσβεστικό όχημα που βρέθηκε στην Καρδίτσα για συνδρομή στις επιχειρήσεις κατά των πλημμυρών, εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμα όταν παρασύρθηκε από μεγάλη ποσότητα ορμητικού νερού στο σημείο όπου ευρίσκετο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την περιφερειακή πυροσβεστική διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας, οι πυροσβέστες είναι καλά στην υγεία τους. Το αυτοκίνητο παρέμεινε βυθισμένο στο νερό και μετά από αρκετές ώρες ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε σε συνεργείο.

UPd – Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το τετρακίνητο όχημα της πυροσβεστικής δεν ήταν βυθισμένο στο νερό. Ήταν σταματημένο και έκανε άντληση. Όταν χρειάστηκε να μετακινηθεί για να βάλει καύσιμα όμως, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν την βλάβη που είχε παρουσιαστεί στο σασμάν και το καθήλωσε στο σημείο μέχρι την ώρα της ανάσυρσης και της μεταφοράς του σε συνεργείο της περιοχής, όπου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια