Καστοριά: Ο 26χρονος εξηγεί πώς συνέβη το περιστατικό και πώς πάλεψε με αρκούδα

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Καστοριά: Ο 26χρονος εξηγεί πώς συνέβη το περιστατικό και πώς πάλεψε με αρκούδα

Τύχη «βουνό» είχε ένας 26χρονος που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με μια αρκούδα στην Καστοριά και έδωσε μάχη μαζί της, το πρωί της Τρίτης! Τα πιστά σκυλιά του τού έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή, καθώς επιτέθηκαν στο μεγαλόσωμο αγρίμι και ο νεαρός μπόρεσε να ξεφύγει, έστω και με σοβαρά τραύματα!

Ο 26χρονος Γιάννης Καμπούρης εξήγησε ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν η αρκούδα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του την στιγμή που εκπαίδευε τα δύο σκυλιά που είχε μαζί του στο κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή Αγία Άννα του Δήμου Νεστορίου. Παρά το σοκ που δοκίμασε, βρήκε το κουράγιο να παλέψει σώμα με σώμα με το ογκώδες θηλαστικό σε μια εξαιρετικά άνιση μάχη.

Ωστόσο, τα σκυλιά όρμησαν άφοβα στην αρκούδα και εκείνη στράφηκε για να τα κυνηγήσει, έτσι ο 26χρονος βρήκε ευκαιρία να το βάλει αιμόφυρτος στα πόδια. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς με κάταγμα στο ένα χέρι και τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και όλο του το σώμα, αλλά αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού. Εκεί θα υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι, ενώ η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή

Φώτο αρχείου

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια