Βορίδης από την Βλάστη: Κέντρο κτηνοτροφίας στην Λευκόβρυση και γεωργική σχολή στην Βλάστη.

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Κοζάνη » Βορίδης από την Βλάστη: Κέντρο κτηνοτροφίας στην Λευκόβρυση και γεωργική σχολή στην Βλάστη.

Στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης ο Υπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης παρευρέθη σήμερα Τρίτη στις 13:30 στην ιστορική κοινότητα της Βλάστης Εορδαίας όπου ξεναγήθηκε στο ομώνυμο πρότυπο κέντρο κτηνοτροφικής μονάδας Βλάστης .

Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους γεωργοκτηνοτροφικών συλλόγων της Π.Ε Κοζάνης και άλλους φορείς.

Τον Υπουργό κ. Βορίδη συνόδευαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Kασαπίδης,  ο Βασίλης Μιχελάκης  Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας , ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς,  οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε Κοζάνης Π. Βρυζίδου, Γ. Αμανατιδης, Στ. Κωνσταντινίδης, Μιχ. Παπαδόπουλος, στελέχη και εργαζόμενοι του κέντρου.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε την όσο το δυνατόν ταχύτερη ύπαρξη και λειτουργία τόσο ενός κέντρου κτηνοτροφίας όσο και γεωργικής σχολής σε Λευκόβρυση και Βλάστη αντίστοιχα μιας υπάρχει η υποδομή  και η δημιουργία των δύο αυτών κέντρων, που θα δώσουν πνοή και ανάπτυξη στο χώρο της αγροτοκτηνοτροφίας στην περιφέρεια.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια