“εδώ κερδί ΖΟΥΜΕ”… Κανένα θετικό κρούσμα στην Καστοριά τις τελευταίες 30 ημέρες! - OlaDeka

“εδώ κερδί ΖΟΥΜΕ”… Κανένα θετικό κρούσμα στην Καστοριά τις τελευταίες 30 ημέρες!

“εδώ κερδί ΖΟΥΜΕ”…
Κανένα θετικό κρούσμα στην Καστοριά τις τελευταίες 30 ημέρες!
Αποκαλυπτικό γράφημα του Δήμου Καστοριάς, που προχωρά
δυνατά και αισιόδοξα στην επόμενη μέρα

Την ώρα που στην υπόλοιπη Ελλάδα καταγράφονται ακόμα θάνατοι και συνεχίζουν να παρουσιάζονται και να αυξάνονται τα κρούσματα, η Καστοριά εδώ και πολύ καιρό έχει “μηδενίσει τα κοντέρ” κι έχει καταφέρει να οριζοντιώσει την καμπύλη!

Οι αριθμοί άλλωστε είναι αδιάψευστος μάρτυρας:
16 ημέρες χωρίς κανένα θετικό νοσηλευόμενο κρούσμα στο Νοσοκομείο
22 ημέρες από το τελευταίο περιστατικό θανάτου
30 ημέρες χωρίς νέο θετικό περιστατικό από εκατοντάδες δειγματοληψίες

Ο Δήμος Καστοριάς, έπειτα από έρευνα, καταγραφή και διασταύρωση των επίσημων στοιχείων του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας παίρνει την πρωτοβουλία και παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό γράφημα, που δείχνει ξεκάθαρα ότι η Καστοριά βγαίνει νικήτρια από την καταιγίδα της πανδημίας. Ότι εδώ μένουμε όρθιοι και ασφαλείς. Ότι “εδώ κερδί ΖΟΥΜΕ” το μέλλον μας.

Οι μεγάλες προκλήσεις όμως είναι μπροστά μας. Τώρα, είναι η ώρα, έχοντας στη φαρέτρα μας, ανεξάντλητη δύναμη και υπομονή, να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε και να εξασφαλίσουμε όσα δικαιούμαστε. Παράλληλα, να προβάλουμε και να αξιοποιήσουμε με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Στηρίζουμε κι ενισχύουμε τον τόπο μας. ΕπιΜΕΝΟΥΜΕ Καστοριά. Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria