“Το τεστ ήταν αρνητικό” λέει ο γιος του 79χρονου στην Καστοριά που πέθανε από κορονοϊό - OlaDeka

“Το τεστ ήταν αρνητικό” λέει ο γιος του 79χρονου στην Καστοριά που πέθανε από κορονοϊό

Συγκλονίζει στην εκπομπή του Σκάι “Μαζί Σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου την Κυριακή των Βαΐων (12.04.2020) ο γιος του 79χρονου από την Καστοριά. Ο άτυχος ηλικιωμένος πέθανε από τον κορονοϊό στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης χωρίς, όμως, να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Όπως λέει στο “Μαζί Σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο γιος του 79χρονου, ο πατέρας του  νοσηλευόταν από τις 26 Μαρτίου στην εντατική του ΑΧΕΠΑ, όπου και τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως ο άνθρωπος αυτός δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, όπως επιβεβαιώνει και ο γιος του.

Μάλιστα, ο καλεσμένος της εκπομπής αποκαλύπτει στην Τατιάνα Στεφανίδου έναν διάλογο που είχε με λοιμωξιολόγο, ο οποίος του είπε πως υπάρχει πιθανότητα ο 79χρονος να είχε ήδη μολυνθεί από κορονοϊό, παρότι το τεστ στο νοσοκομείο ήταν αρνητικό.

Δηλαδή, ο αρχικός βήχας που είχε παρουσιάσει στις 16 Μαρτίου ο ηλικιωμένος άνδρας στο σπίτι του στην Καστοριά να ήταν σύμπτωμα του κορονοϊού, κατόπιν να υποχώρησε, αλλά να είχε προκαλέσει τελικά ζημιά στους πνεύμονες, η οποία και αποδείχτηκε μοιραία.

Ο ιός προσέβαλλε και την σύζυγο του 79χρονου, η οποία νοσηλεύεται, αλλά, ευτυχώς, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή “Μαζί Σου”:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria