Φωτογραφία σοκ από το Μπέργκαμο: Στρατιωτικό κονβόι μεταφέρει σορούς θυμάτων - OlaDeka

Φωτογραφία σοκ από το Μπέργκαμο: Στρατιωτικό κονβόι μεταφέρει σορούς θυμάτων

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου αποτυπώνει την τραγική κατάσταση της Ιταλίας και θυμίζει καιρό πολέμου και μεγάλων λοιμών.

Η εφημερίδα La Repubblica δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει ένα κονβόϊ κλειστών οχημάτων του στρατού, τα οποία μεταφέρουν σωρούς θυμάτων του κορονοϊού.

“Δεν έχει απομείνει τόπος να και η πόλη του Μπέργκαμο αναγκάζεται να στείλει τα σώματα που θα αποτεφρώνονται εκτός της περιοχής. Μια εντυπωσιακή πομπή στρατιωτικών οχημάτων διέσχισε την καρδιά του Μπέργκαμο απόψε, από το ιστορικό της νεκροταφείο έως τον αυτοκινητόδρομο, με τα φέρετρο των θυμάτων του ιού μέσα στα οχήματα που το νεκροταφείο του Μπέργκαμο δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί λόγω του υπερβολικά μεγάλου αριθμού τους. Τα φέρετρα, τοποθετημένα σε περίπου τριάντα φορτηγά στρατού, είναι περίπου εβδομήντα και κατευθύνονται σε δώδεκα προορισμούς σε όλη την Ιταλία. Εκεί θα γίνει αποτέφρωση.

Η περιοχή του Μπέργκαμο στη Λομβαρδία έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαίκή περιοχή. Στην Ιταλία, ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 475 ασθενείς και καταγράφηκαν 4.207 νέα κρούσματα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 35.713. Οι νεκροί έφτασαν τους 2.978. Παράλληλα, 4.025 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Την Τρίτη το σύνολο των κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 31.506 και είχαν χάσει την ζωή τους 2.503 άνθρωποι.

Την ίδια ώρα, 2.257 ασθενείς βρίσκονται στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 17.713 και οι νεκροί 1.959.

Οι δραματικές φωτογραφίες από το Μπέργκαμο

Φωτογραφία σοκ από το Μπέργκαμο: Στρατιωτικό κονβόι μεταφέρει σορούς θυμάτων

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria